KougatKnave3 Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 - Moja Pani... Twój Wierny Poddany, Zawszę Będzie Przy Tobie - powiedziałem przyśpieszając posuw bardziej. Ukradkiem sprawdzam co z Rarity, jak mocno jest molestowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 BARDZO mocno. Już prawie przytomność traci. Twi uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Niech kopia trochę zwolni tak by jednocześnie Rarity nie straciła satysfakcji... lekko przyśpieszam posuw by potem wystrzelić w nią sporym strumieniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Twi jęknęła na koniec i cię przytuliła dysząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Obejmuje ją i całuje... następnie używam magicznej stuczki i zamieniam się miejscami z kopią. Kontynułuje jej ataki na Rarity... sprawdzam za ile jest rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Ranek jest za godzinkę. Mało czasu. Rarcia jest na krawędzi przytomności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Więc dojerzdzam ją na maksa i kończymy sen równiutko minutę przed końcem snu. Potem budzę się, a one też chyba się wybudzą... a następnie spoglądam na nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Obudziły się uśmiechnięte. W ciebie wtulona śpi Deliś. Jak słodko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Jak wam się spało? - powiedziałem z uśmiechem, patrząc na nie. Mi się zarypiście spało... ciekawe jak im minął sen... chodzi mi o wypoczynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Cudownie - odparła Twi. Rarcia kiwnęła glową. Chyba wypadałoby coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Allan Playboy... tak chyba mnie nazywają... - Chciałybyście coś do jedzenia? - spytałem się moich skarbów obejmując je mocniej trochę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Trochę - przyznała Twi. Rarci zaburczało w brzuchu. Zarumieniła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Całuje je obydwie... - To poczekajcie... zaraz wam przyniosę - powiedziałem i idę zrobić śniadanie, kanapki z serem i sałatą (dla mnie jeszcze szynka) i przynoszę nam do łóżka. Oddzielam swoją ilość od ich ilośći. Kładę się spowrotem i mówiąc - Smacznego, moje księżniczki - zaczynam elegancko Wpierdalać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Wszyscy zjedli i wtedy obudziła się Deli. Ziewnęła i gapiła się na was zaspanymi ślepkami. Ziew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Dzień dobry skarbie - powiedziałem do niej z uśmiechem... może moja ręka wciąż sztywna... ale pierdole to... na razię jej nie odcinają więc spoko wszystko gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Zieeeeeew - odparła Deli i poszła coś zjeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Uśmiecham się do niej... - Co dzisiaj będziecie robić? - spytałem się Twi i Rarity. Jak chcą mogą spędzić czas ze mną, i tak chciałem filmy pooglądać. Ciekawe czy Milly, Lucy i Luna się dołączą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Może porobimy coś razem? - zaproponowała Rarity. Do sypialni wlazła Deli opychająca się ciastkami. Twi spojrzała na nią karcąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Chichoczę... na widok Deli - Mi tam pasuje, kochanie. Shymin podała mi lokalizacje plaży... Na tej wyspie... woda tak przeźroczysta, że widzisz dół ponad 15 metrów. Piasek tak czysty, że aż nie ma prawa istnieć... nikogo tam nigdy nie było, i nie będzie... prócz nas. Możemy całą rodziną się tam udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Dobry pomysł - powiedziała Twi. Deli upchnęła ciastka do pyszczka i pokazała minkę: "Ja o niczym nie wiem, jakie ciastka?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Dobrze... zbierajcie się. Może ta "Krystaliczna Woda" pomoże mi z tą ręką. I kto wie... może Shymin tam będzie, bo mówi, że lubi się tam opalać - powiedziałem i ruszyłem przygotować rodzinkę... na wszelki wypadek, ja biorę broń (co pewnie zrobi też, Milly i Lilly) dla bezpieczeństwa. Chyba, że Twi zacznie nas obmacywać w poszukiwaniu broni... biorę swój rewolwer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Nie ma przeszukiwania. No to jazda! Na plażę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 No to jedziemy. Po wejściu na plaże, trzymam się blisko Milly i z nią gawędzę. Jak dojdziemy, wsadzam jej rękę pomiędzy piersi i sprawdzam co przemyciła. TO JEJ ZAUFANY SCHOWEK... bo zdążyła już wyrobić renomę, że BARDZO mocno bije jak się tam dotknie... oczywiście ja mam zezwolenie... chyba. Tak czy siak, sprawdzam co wzięła, BO NIE BĘDZIE TO MILLY jak nie weźmie czegoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Fuknęła na ciebie. Ma tam pistolet. Reszta isę rozłożyła na piasku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 - Nie fukaj na mnie... a przynajmniej nie wal mnie w jajca - powiedziałem kładąc się koło niej na ręczniku - Ja w gaciach mam odbezpieczony rewolwer... Ale nie rozumiem, jak ostatnio tak zrobiłem to ci to nie przeszkadzało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts