Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Przerwóciła oczami. - Dzieci tu są - syknęła. Maluchy bawią się w piasku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 (edytowany) - Powiedziała ta, która wsadziła mi rękę w spodnie podczas postoju w jerozolimie na targu miejskim w pobliżu wycieczki szkolnej - powiedziałem. Zapomniała chyba... - Poza tym... nie widziały. Jak by było ryzyko, to bym tego nie zrobił. Edytowano Wrzesień 28, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Zamilkła. Jak tu ślicznie... I powstaje zamek z piachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Spoglądam na Milly i sprawdzam w co jest ubrana. - Powiem ci... jesteś równie piękna co i zadziorna czasami - powiedziałem obejmując ją jedną ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Ma na sobie czerwony kostium kąpielowy. Dwuczęściowy. Klacze mają kolorowe jednoczęściowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Zaraz... mam pomysła. - Pogoda taka piękna, nie prawdaż skarbie? Idealna na podtapianie - spojrzałem na nią z uśmiechem. Nasze hobby jak byliśmy z jednostką na plaży... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Uśmiechnęła się i ruszyła w stronę wody. No to będzie potop... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 No to idziemy do naszej pierwszej najbliższej ofiary. Potem klasycznie... podchodzimy stajemy po jej bokach, mówimy jak piękna jest ta woda, i czy wie co to łódź podwodna. Nie ważne czy zna odpowiedź... ja chwytam za tylnie, a Milly za przednie i idziemy do wody a potem wrzucamy tam naszą "Ofiarę" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Pierwsza ofiara... Rarcia. Pisnęła, gdy wpadła do wody. Ale za to, gdy wyszła, była czerwona... I chyba wkurzona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Lekko się z Milly cofam - Spokojnie... to tylko zabawa... nic się nikomu nie stało - jeśli wciąż będzie... TO SPIERDALAMY Z MILLY GDZIE CAPO LAZANIE WPIERDALA! Jak się uspokoi... to szukamy najbliższej ofiary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Najbliższa... Lily, Deli lub Twi. A Rarcia poszła się uczesać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Lily, nie... zabiła by nas. BTW spytam się jej ukradkiem co przemyciła. Deli też nie. Rozpłakała by się. No wybacz skarbie... mamy tylko ciebie. Robimy to tak by się na nas poważnie nie fochneła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 I po chwili Twi wylądowała w wodzie. Aż się z tego wszystkiego w skrzydła i ogon zaplątała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Więc pomagam jej wstać. - Wybacz skarbie... ale z Milly zawsze tak robimy - powiedziałem patrząc na nią... następnie szukam wzrokiem... hmmm... Luna... gdzie jesteś? Czas na Ciapu Ciapu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Luna jest ostrożna. Leży sobie na leżaku. I śpi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Zasada mówi, nie wrzucamy śpiących osób, chyba że to Capo. Lucy nie ruszymy tym bardziej - Z powodu braku alternatyw - powiedziałem. Wiem, że wpadła na to samo, więc zaczynamy się siłować kto kogo wrzuci pierwszy do wody. BTW zaraz powinna tu przypłynąć Shymin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Ojojojoj, biedny ty... Nałykałeś się wody... Jak mi przykro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Nie dam się kurwa pokonać... jak idę na dno, to ty też. Obiema nogami chwytam ją za nogę i eleganckim ruchem wrzucam ją do wody. SZACH I KURWA MAT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Zaczęliście się rzucać w wodzie. Nikt nie da za wygraną. Prędzej któreś utonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Ze śmiechem wciąż z nią walczę. Potem jednak oboje wychodzimy z wody pokonani... bo żadne z nas pewnie nie wygra. Podaje jej ręcznik i biorę swój. - Epicka Bitwa - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 28, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Kaszlała wodą. - Nom... - kaszlnęła. Właściwie, to też ci się chce kaszleć. A dzieciaki już zrobiły figurę piaskową syrenki... Dużej... Eeeeee... Ma łeb... Pokryte piaskiem... What? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Podchodzę tam. - Niezła Figura... gdybym was nie znał, pomyślałbym, że kogoś użyliście do tego - powiedziałem oczekując wyjaśnień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 I figura się poruszyła. Acha, czyli wiadomo, jak zrobili... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 - Eeee... wy zakopaliście Księżniczkę? - Zapytałem się... matko mam nadzieje, że się na to zgodziła... nie chce potem mieć wielkiej powodzi. Tak czy siak, sprawdzam czy się zgodziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Tak, zgodziła się. Na szczęście. A dzieciaki rozbawione, układają jej muszelki na ogonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts