KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Wstaje i podaje jej rękę... następnie pomagam jej wstać, i prowadzę ją do stołu. Siadamy i jemy. - Wiesz... mam nadzieje, że nie jesteś już tak jakby zła... za wiesz co... - powiedziałem. Chodzi mi o to... ŻE PRZEZ WIĘKSZOŚĆ DNIA SZUKAŁA SPOSOBU BY MNIE ZAJEBAĆ! (nieświadomie, że to ja) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 (Dnia?) Pokręciła głową. Om nom nom. Pycha. A co potem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Więc też popijamy szampanem i idziemy podziwiać zachód słońca. Obejmuje ją i przybliżam ją trochę do siebie... - Cieszę się, że znów jesteśmy razem - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Kiwnęła głową i dała ci całusa. Przytuliła cię. Jak tu spokojnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Ja rozpoczynam serie powolnych acz pikantnych pocałunków, i powoli opadamy na ziemię. Ach, zaczyna się ta część... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Wtuliła się w ciebie, odwzajemniając pocałunki. Ubrani jesteście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Rozpinam rozporek i pokazuje to co już Capo we śnie nie ma (xD), następnie nastawiam się, by Milly mogła zasmakować moich dwóch. Czekam na jej reakcje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Zaczęła powoli lizać jeden, a drugi zadowalała palcami. Przyjemnie ci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Odprężam się... po jakimś czasie chwytam ją za głowę i wspomagam jej ruchy... głaskam ją też po głowie, bo lubi. Następnie jak już zadowoli, to ja przejmuje inicjatywe. Powiem jedno. Pierdolić ubrania. Milly się położy a ja na niej i ściągam jej majtki... jeśli wyjątkowo założyła do tego stroju... jak nie to odrazu przechodzę do lizania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Zamruczała z zadowolenia. Zmieniła pozycję. Teraz nawzajem sobie dogadzacie jednocześnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Ah... seks w ubraniu. Tego mi było trzeba w tym Nudystycznym świecie, gdzie każda kobieta... prócz federacyjnej... chodzi kurwa nago. Capo oczywiście od razu okrzyknął ten świat, THE BEST! Przyśpieszam swoje ruchy języka. Masuje ją też po tyłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Obojgu wam było już bardzo przyjemnie. Za trzy godziny świt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Więc po pewnym czasie przestaje i zmieniam pozycje... na psa, albo jak woli się określać dziś... na kuca. Czyli Milly na czworakach, a ja wiadomo co. Podwijam suknie by za tyłkiem była... i elegancko zaczynam masować wejście i anal członkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Milly przymknęła oczy. Ciekawe, jak by wyglądała jako klacz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 He he he... - Nie obraź się, kochanie - powiedziałem i na podstawie tego co wiem... jej charakter itp ZMIENIAM JĄ W KLACZ! Jak wygląda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Czerwona grzywa i złota sierść. Brak rogu, za to w piórkach. Rozgląda się zdezorientowanym spojrzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Obejmuje ją przewracam by stała odwrócona do mnie. Pokazuje jej piękne odbicie. Gdzieś egzekwo z Rarity. - Ładnie wyglądasz - powiedziałem wciąż masując członkami wejście i anal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 29, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Zarumieniła się. Ładna nawet. Jeszcze ty i pełna kucza rodzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 29, 2014 Share Napisano Wrzesień 29, 2014 Mnie się jużnie da zmienić, pamiętasz co mówił Turkus? Tak czy siak, wchodzę w nią powoli acz uczuciowo. Całuje ją przy okazji. Lekko zaczynam posuw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 30, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Zamruczała z uśmiechem. Dawno tego nie robiliście... Za kilka godzin świt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 - Zobacz co teraz poczujesz - powiedziałem i zacząłem ją drapać za uchem i głaskać po skrzydłach. Zobaczymy jak zareaguje... nie przestaje jej posuwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Zadrżała i pojękiwała. Nowe uczucie. Milly ma tępy wyraz twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Przyśpieszam ruchy by w końcu wystrzelić sporym strumieniem. Następnie spoglądam na nią z uśmiechem i kładę się z nią na ziemi... sprawdzam jak się czuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Wtuliła się w ciebie, dysząc z uśmiechem. Czyli się podobało. Za godzinkę ranek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Głaskam ją po skrzydłach. - No... teraz wiesz jak się poczułem kiedy obudziłem się w szpitalu jako kuc... - powiedziałem z uśmiechem, cmokając ją w nosek. Nie chodzi mi o uczucie seksu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts