Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Kiwnęła głową i przymknęła oczy. No to zaraz pobudka. Przytuliła cię mocno i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) Odwzajemniam... Następnie oboje się budzimy. Spoglądam na Milly z uśmiechem i całuje ją namiętnie. Edytowano Październik 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Eeeeeeeeeeeeeeeee... EEEEEEEEEEEEEEEEEE... EEEEEEEEEEEE! CZEMU MILLY JEST PEGAZEM?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 I'm Dead... I'M REALY DEAD! Patrzę się przerażony na nią. JAK TWI TU WEJDZIE I MNIE ZOBACZY Z NIEZNAJOMĄ PEGAZ (Bo kurwa nie wie, że do Milly... a jak wie... to szukam kamer) I WTEDY MAM PRZESRANE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 (edytowany) Weszła Twi... What? Your Twilight is evolving! ... Your Twilight evolved into Rapidash! A Milly jeszcze śpi. Edytowano Październik 1, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 - Kochanie... to nie tak jak myślisz... to jest Milly... wierz mi na słowo... CZY JA CIĘ KIEDYKOLWIEK ZDRADZIŁEM... NIE BĘDĄC GALAXEM!? - wstaje i się bronię. MILLY HELP! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Dobra, deewolucja nastąpiła. -Jak to się stało? - zapytała podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 - Zasypiam wtulony przez Milly i Deli... miałem wspólną konfę z Milly gdzie znęcaliśmy się nad Capo... nasze stare hobby. Potem mieliśmy kolacje a po kolacji obudziłem się... i proszę. Ten pegaz we mnie wtulony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 A Milly śpi. - Obudź ją - rozkazała nieufnie Twi. A Deli się obudziła i się na was gapi, potem na Milly. - Kto to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Podchodzę i budzę tą pegazice... mam złe przeczucia... że zaraz zginę. - Halo... przepraszam, możesz się obudzić? - powiedziałem do Klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 - Allan... WHAT THE FUCK! - wydarła się Milly i zaczęła się oglądać i gapić dookoła. Aż Deli z tego wszystkiego spadła z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 - Eeee... skąd zna... o kurwa... MILLY?! - wrzasnąłem cofając się. Dobra... TWI PROSZĘ ZABIJ MNIE! TWOJA AGRESJA TO PIKUŚ PRZY AGRESJI MILLY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Obie były zszokowane. No to chyba jakoś trzeba je uspokoić. Cudowna rodzinka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Nom... KURWA WYJĄTKOWA! Tylko nam takie sytuacje... Więc proponuje im wypad do Lasu... trzeba będzie jakoś Milly odmienić... głównie przez wierszyk jaki napisała 8 miechów temu, w którym mówi, że nie zmieni się w "konia", a jak tak... to... zamorduje... we... śnie... tego... kto... ją... zmienił... Fuck. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Nom... To zapierdalać do lasu by na uspokojenie jakieś ziółka pozbierać... Bo obie baby się na siebie gapią w szoku. A Deli skacze wzrokiem pomiędzy nimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Więc biorę Milly na barana... uważając, by mi nie poderżneła gardła... - To do Lasu - powiedziałem i idziemy do lasu gdzie znajdują się owe ziółka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 A tu już ziółka wyżarte przez zwierzaki. Sorry, już po sezonie. Obie dalej zszokowane. A Deli została w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 No to mam przesrane... spoglądam na Milly... czemu wszyscy których znam, prędzej czy później w kuca się zmieniają? Wracając uspokajam obie. Wysyłam wiadomość do Mamy czy ma jakieś ziółka... jeśli wciąż dla niej coś znaczę, po tym jak wtedy obojętnie się zachowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Odpisała, że w tej aptece od niej powinny być. Twi aż legła na łóżku, Deli gapi się na to jedząc batonika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 Szukam odpowiednich ziółek. Po znalezieniu postępuje zgodnie z poleceniami Twi albo mojej matki. Następnie podchodzę do Milly. - Chcesz zostać kucem... czy wrócić do człowieczeństwa... - powiedziałem. Wybierze człowieczeństwo... znam ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 - NA PEWNO NIE ZOSTANĘ TAKA! - wydarła się, aż Deli spadła z krzesła. Zrobiłeś herbatkę, którą obie klacze wypiły duszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 - Dobrze, dobrze... tylko nie bij... ani nie podrzynaj gardła w nocy - powiedziałem lekko wystraszony jej krzykiem. Następnie podaje jej antidotum. Zanim padnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 1, 2014 Autor Share Napisano Październik 1, 2014 Tia... A skąd ty wytrzaśniesz antidotum, że tak się spytam się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 1, 2014 Share Napisano Październik 1, 2014 No to szukam jakiegoś andidotum... Milly nie chce być kucem i poniekąd pochwalam to. Nie pasuje do niej kuczy design. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Hmmmmmm... Nie, to nie... To też nie... Ani to... Hmmmm... Może Zecora coś wymyśli? Albo... Luna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts