Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Kiwnęła głową i wtuliła się w ciebie. So sweet. Teraz trzeba iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Jeszcze nie... - Także Księżyc Jest dzisiaj piękny - powiedziałem po chwili. Dałem do znaczenia, że poprzednie zdanie było kierowane do niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Zarumieniła się i dała ci buziaka. Przytuliła cię mocno. Ciekawie wygląda Bogini tuląca śmiertelnika... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Cudownie... jej mięciutkie futerko, jakie milutkie. Całuje ją w usta a potem po oglądaniu księżyca wtuleni, wstajemy i idziemy do sypialni. Nigdy nie zapomnę wkurwienia Celesti jak się dowiedziała, że chajtam się z jej siostrą. A rodzice Twi nie mieli nic przeciwko. Oto wytłumaczenia: Luna: Małżeństwo Polityczne Rarity: Brak wyboru, bo wiedzą co się stało. Lucy: Efekt uboczny włóczni, spowodowany przez nich... papierek rozwodowy. Nie mieli wyboru, bo ojciec Twi dowiedział się, jaka jest Lucy. Milly: Moja dawna żona... też nie mieli wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 To się położyliście w sypialni. Tam jeszcze dołożyła się Deli. Co dzisiaj we śnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Standardowo wchodzimy do snu Capo i go tradycyjnie... wkurwiamy. Zmieniam się w... Rarity. Tak. Sprawdzam w co się Luna przemieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Luna w Lucy by się przemieniła. Sorry, Capo nie śpi. Albo chla, albo ćpa coś przeciw sennego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) - Mam inny pomysł - powiedziałem. Wchodzimy do snu Ghosta i zobaczymy jak tam wygląda... już się śmieje na ten widok. "Taktyka: Nachalność Afry" wysłałem jej. Czyli we śnie, będziemy zachowywać sie jak Afra na mnie. Czyli próbowała mnie zgwałcić, kryła się w ciemnych uliczkach, niewiarygodnie ciasnych szparach itp. Edytowano Październik 2, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Ghost we śnie jest normalny. Ale ma koszmar, że wszyscy są gigantami i chcą go zdeptać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Dobra... przemieniamy ten sen na normalny. Przez zlecenia Luny (Raz zmuszony byłem zgwałcić ciotkę... do tej pory mam koszmary), nie ma już dla mnie różncy kogo we śnie... ale nie zrobie tego Ghostowi... no chyba, że z Luną zajdziemy za daleko. Normalny u niego dzień. Ogląda TV... pojawiamy się ja (Rarity) i Luna (Lucy) wtulone w niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Gapi się na was zdziwiony i lekko wystraszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 "Zaczynamy grę" - Witaj skarbie... jak ci się dzisiejszej nocy spało? Z Lucy starałyśmy się jak najlepiej... masz ochotę na drugą rundkę? - spytałam się mrugając rzęsami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Gapi w się na was w szoku. Wygląda, jakby miał zaraz spierdolić. Chyba raczej się tak nie uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Chodzi o to by go tak przestraszyć by obudził się z krzykiem. Wtulamy się w niego bardziej. - Mam nadzieje, że ty też masz na nas ochotę... - Niepokojąco przybliżamy się do niego z Luną. "Jak narazie działa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Wywinął się i zwiał z pokoju. No to chyba wam nie wyszło. Luna zrobiła gest rzygnięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 - No to... godzimy go? Nie zrobimy tego z nim... tylko na straszaka - spytałem zachęcająco. Jak tak to idziemy go szukać... jak nie... to wypierdalamy do innego snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Dobra, pogoniłyście za nim. W końcu wrzasnął i pufnęło. No to Ghost odhaczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Padam na ziemie... śmiejąc się. Następnie spoglądam na Lunę. - Teraz ty. Do kogo idziemy i jakie postacie przyjmujemy? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 - Może Celestia? - zaproponowała z szatańskim uśmiechem. Ooooo... Challenge. Ciężko będzie z Celką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 - Dobrze... to jakie postacie przyjmujemy? - spytałem się z uśmiechem szatańskim. No nie powiem... zajebista propozycja. Czekam na odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 - Może ty strażnika, a ja... Hmmmm... Pomyślę... - uśmiechnęła się i zachichotała diabelsko. No to będzie mordor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 - Tak jest, księżniczko - powiedziałem salutując i zmieniam się w strażnika pałacowego. Tego białasa w złotej zbroi. Jej najbardziej zaufanego strażnika. Sprawdzam w co się Luna przemienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 2, 2014 Autor Share Napisano Październik 2, 2014 Na razie w drugiego strażnika. A Celka w jej zamku siedzi sobie w łóżku i czyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Więc wchodzę razem z Luną i salutujemy. - Księżniczko. Melduje, że zadanie zostało wykonane - powiedziałem wciąż salutując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Kiwnęła głową i ułożyła się wygodniej na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts