KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Są jeszcze jakieś rozkazy, pani? - spytałem się jej. Zobaczymy jakie ma ona zachcianki... no cóż, jej rodzice zakładali, że ona się pierwsza hajtnie... ale niestety nie wyszło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Pokręciła głową. Wlepiła spojrzenie w okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Coś się stało księżniczko? - spytałem się jej, lekko się przybliżając. Ciekawe czego się tym razem dowiem. To drugi sen Celesti do którego włażę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Nic, nic, wróćcie do swoich zajęć - powiedziała cicho. Chyba coś ją gryzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Odsyłam lunę, ale udostępniam jej audio i obraz. - Mi możesz powiedzieć... - powiedziałem do niej z uśmiechem. Czekam na jej odpowiedź... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Westchnęła. - Martwię się o moją siostrę... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Niby? Wydaje się na moje oko szczęśliwa - powiedziałem. "No chyba, że o czymś nie wiem?" wysłałem do Luny wiadomość komentującą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 - Jest z człowiekiem... To moja siostra, nawet powinnam się martwić... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Jest szczęśliwa. Z tego co usłyszałem, nigdy nie była tak szczęśliwa. A co do jej związku z człowiekiem... wiele kucy się związało z ludźmi i na odwrót. Może gdybyś bliżej porozmawiała z tym człowiekiem... może byś się dowiedziała, czemu twoja siostra tak jest szczęśliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Spojrzała na ciebie podejrzliwie,ale milczała. Lepiej się zmywajcie, bo jeszcze was wykryje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Pierdolę to... pokazuje się. - Od czasu kiedy uwolniłem się od Galaxa nie zrobiłem nic, co zrobiło by szkodę obu naszym krają. O Lunę dbam i może to potwierdzić. Nie musisz się o nią martwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Jednak wciąż przy tobie wszystkich spotykają nieszczęścia - warknęła CeleCtia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Spokojny jestem - Ale zawsze udawało się nam wychodzić bez szwanku. Są wyjątki, ale zawsze robiłem wszystko by Twi wróciła szybko do zdrowia. Walczę dla nich o lepszą przyszłość dla wszystkich. Tak czy siak, możesz spytać Lunę, Papillon, nawet Chrysalis. Nigdy nie zostawiłem członka rodziny, zawsze spieszyłem im na pomoc. I wiem, że wciąż obwiniasz MNIE za Incydent z Galaxem... choć to podobna historia co z Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Celestia brutalnie wyrzuciła was z jej snu, tak, że się obudziliście. Chyba jest wkurzona... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Spoglądam na Lunę... - Chyba nie uda się jej przekonać co do mnie... wciąż myśli, że jestem Galaxem - powiedziałem smutny na nią, następnie wstaje i idę na balkon w sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Wyszła z tobą. Za wami zaspana Deli mamrotała coś bez ładu i składu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Kiedyś mnie lubiła... może za bardzo przesadzam. Jaki jest naprawdę powód, że mnie tak nie lubi. Wciąż we mnie widzi Galaxa? Gniewa się, że odebrałem jej siostrę? Przecież to nie tak... przecież odwiedzacie się codziennie... nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 Cisza. Luna się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Kochanie - powiedziałem patrząc na nią - Proszę powiedz, że odwiedzasz swoją siostrę codziennie jak obiecałaś jej na ślubie - powiedziałem patrząc się z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 3, 2014 Autor Share Napisano Październik 3, 2014 - Nie do końca... - przyznała się Luna. Acha. Czyli wiadomo, skąd Celka na focha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 - Więc Celestia myśli, że cię nie puszczam do niej - powiedziałem spoglądając spowrotem na panoramę miasta. Heh... znów idzie na moje konto... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Przytuliła cię. - Pójdę z nią porozmawiać... - powiedziała i poszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Jedynie westchnąłem... usypiam Delicate, i następnie idę sobie trochę popracować do Gabinetu jak za dawnych czasów. Czekam na powrót Luny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Po jakimś czasie wróciła. - Wszystko już załatwione - powiedziała z lekkim uśmiechem. Ziew... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Uśmiecham się do niej. - Mam nadzieje, że nie będzie już do mnie agresywnych słów mówić - powiedziałem i wracam z nią do łóżka. Następnie obejmuje ją i zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts