Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Ziew... Zasnęliście. Obudziliście się o 14. No ładnie. Obiad na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Cholera... wstaje i idę po jedzenie. Potem przynoszę do łózka śniadanie dla Luny. Następnie patrzę jak je i mówię. - Pamiętasz, że dziś jest nasz Bal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Kiwnęła głową uśmiechnięta. Zjedliście. Może wypadałoby spędzić trochę czasu z dzieciakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Więc kolejno, Delicate, Lily, Bolt, Beak, Fire i reszta mniejszych dzieciaków. Potem jak nastanie wieczór, to pakuje się gdyż bal potrwa z 3 dni. Lecimy tam prywatnym samolotem Faruka... razem z nim i Lyrą. Nie boje się, bo ja pilotuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 No to po jakiejś godzinie przylecieliście. Przywitały was te dziwne smoki i pokazały komnaty. Kamienne, ale przynajmniej łóżka wygodne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Jutro jest bal... staje obok Luny. - I jak ci się podoba? Mam nadzieje, że mój styl latania nie przeraził cię... - powiedziałem z troską... serio... jak ja latam, to inni dostają lęku wysokości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Pokręciła głową i poszła się przejść. Tu jest ładnie, ale na pewno nie tak, jak w Federacji, czy Equestrii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Nom. Tak czy siak trzeba będzie się przygotować na jutrzejsze przyjęcie. Idę z nią pozwiedzać stolicę tych smoków. Ciekawe jak będzie wyglądał ten bal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 No ciekawe. A tutaj jest dosyć dla nas dziwnie. Domy z kamiennych cegiełek i pokryte dachówką. Jest kilka sklepów, ale nie masz ich pieniędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Wracamy i szykujemy się do Snu z Luną... zobaczmy czy coś ubrała czy nie... u niej to losowe, jak ma chęci na wiadomo co, albo na coś innego. Tak czy siak, szykuje się do snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Po jakimś czasie wróciła. Widać, że już świeci księżyc, bo jej futerko lekko się skrzy. Położyła się obok ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Aha... czyli nie ma ochoty - Jak na razie, bal się cudownie zapowiada - powiedziałem z uśmiechem tuląc ją. Jak by mi ktoś powiedział, w dniu przybycia, że ta "Czarna Menda" jak ja Ghost nazwał, będzie moją żoną... wyśmiałbym go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Odwzajemniła i dała ci buziaka. Ziew... Ten lot wyczerpuje... Czas spać, by jutro zdążyć na ucztę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Obejmuje Lunę i jak ona chcę to robię konfe na której spędzimy noc razem. Jak nie to po prostu śpimy. Rano wstaje, ubieram się w garniak i spoglądam w co się Luna przebrała na bal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Nie tak szybko. Zamiast spać pojawiłeś się obok Luny w sypialni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Zakładałem, że nie będzie chciała. Tak czy siak uśmiecham się do niej. Dzisiaj łagodnie, jak by była delikatny kwiatkiem. Podchodzę do niej i zaczynam ją całować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Odwzajemniała z uśmiechem i objęła cię skrzydłami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Powoli się kładziemy na łóżku, całuje ją, Robię jej obwódkę magii na rogu by imitował masaż, lewą ręką masuje skrzydła, a prawą drapie za uchem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Zamruczała. Dookoła twojej ręki-rogu też pojawiła się mgiełka. Tak jak i dookoła twojego... Echem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Mruczę i z uśmiechem wciąż ją całuje... po chwili przestaje masować skrzydło by masować jej tyłek i okolice wejścia, okazjonalnie ocierając się o samo wejście. Nie przestaje reszty masażów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Mruczała jak kot. Otuliła cię skrzydłami. Jak ciepło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Ona ma największe skrzydła jakie widziałem... może Celestia ma większe. Tak czy siak, zaczyna powoli wsadzać palce w jej wejście i tam nimi poruszać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Zamruczała głośniej. Sama tuliła się. Poczułeś jej ogon między nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Mruczę. Wsadzam rękę głębiej by miała zwiększoną przyjemność, odrywam trochę usta, ale wciąż drapię ją za uchem, co potem przechodzi w masowanie skrzydeł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Pojękiwała cicho. Poczułeś, jak jej ogon owija się dookoła twojego echem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts