KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Przymykam oczy i mruczę... przyśpieszam ruchy palcami, masowania skrzydła i intensywności magii na rogu. Niech czuje się lepiej niż kiedykolwiek indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Poczułeś, jak jej skrzydła zesztywniały. Klacz przymknęła oczy. I dalej mruczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Po jakimś czasie, jak jej ogon już skończy zabawiać się moim członkiem, zaczynam nim ocierać o wejście a potem powoli go wsadzać do środka wejścia i Analu. Obiema rękami zaczynam ją masować po pośladkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Luna pojękiwała coraz głośniej. Czułeś, jak drży. Właściwie leżała bezwładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Więc zaczynam powoli poruszać biodrami by zaczęła dostawać więcej przyjemności, przerywam masaż i pochylam się do niej i zaczynam ją namiętnie całować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Odwzajemniała je. Przytuliła cię kopytami i skrzydłami. Dyszała lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Przyśpieszam posuwanie, całuje namiętniej... mamy 3 dni dla siebie... po pewnym czasie wypełniam jej wnętrze sokami... spoglądam na nią z uśmiechem... całuje ją w nosek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Dyszała z przymkniętymi oczami. Ale się uśmiecha. Za godzinkę wschód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Kładę się na jej brzuchu. Spoglądam na nią i tulę. Wciąż jest spora... mogę się cały na niej położyć. - Kocham cię... - powiedziałem tuląc ją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Ja ciebie też - powiedziała z uśmiechem i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Więc zasypiam kończąc tym samym konfę. Kiedy się obudzę, tulę bardziej Lunę nie ważne czy śpi, czy nie... cudowna noc. A dzisiaj jeszcze taniec z moją księżniczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 4, 2014 Autor Share Napisano Październik 4, 2014 Jeszcze śpi. Jest szósta. Za cztery godziny począteko balu... Będzie zabawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 Nom... całuje ją lekko za uszkiem, i patrzę jaka reakcja. Nie powinno ją to zbudzić. Powolutku wstaje i się ubieram. Idę do kuchni i przynoszę jej jakieś jedzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Lub raczej znalazłeś śniadanie na stoliczku za drzwiami. Luna machnęła uszkiem. Jakieś dziwne owocki... Nawet ładnie pachną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 (edytowany) Badam je, żeby czasem nie są trujące. Dla pewności, bo nowo spotkane owoce i mogą być trujące. Jak są spoko, to podaje je Lunie całując ją na pobudkę. Edytowano Październik 6, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Są normalnym tutejszym przysmakiem i są w pełni zdrowe. Nie ma obaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Więc jemy je razem... jak są coś ala winogrona. Jak tak to karmię ją. Następnie zobaczymy jaką suknie przyniosła z domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Są bardziej jak awokado. Nawet dobre. Po śniadaniu byliście już najedzeni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Więc zaraz zacznie się bal. Szykuje się i sprawdzam jaką Luna wzięła Suknie. Jak taką z przejrzystą od połowy kopyt, to już znalazłem ulubiony widok na Ballu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Ano taką... Ładnie wygląda. Całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Gdybym był Capo... to już bym ją brał. Ale, to, że chociaż mam jakieś normalne odczucia to - Wyglądasz przepięknie - powiedziałem stając koło drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Zarumieniła się. No to czas na tańce. Let's get this party started! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Więc biorę ją w objęcia i idziemy na spotkanie z Królem... Dyktatorem... Wodzem... czy jaki tam ma tytuł Władca Smoków. Czekamy na swoją koniec i witamy się. - Dziękujemy, za zaproszenie nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 - To my jesteśmy zaszczyceni tym, że przyjechaliście do nas - powiedział król. No fajnie, fajnie? Gdzie uczta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 - To moja żona, Księżniczka Luna - powiedziałem przedstawiając ją. Potem mówię - Mam nadzieje, ze Federacji i Waszemu Państwu uda się dojść do porozumienia - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts