Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Lekko się skłonił, czyli też tak uważa. Jeść, jeść, jeść! Taniec, taniec, taniec! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Wpierw wymaga byś my z Luną potańczyli. idziemy w stronę parkietu kiedy staje i podaje jej rękę. - Czy mogę prosić piękną Panią o taniec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Uśmiechnęła się i podała ci kopytko. Jakie słodkie... Człowiek tańczy z alicornem... Też trochę dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Też, dlatego, ze jak robi stójkę to DOSŁOWNIE większa o mnie o drugie tyle. Tak czy siak idziemy na parkiet i tańczymy. Kiedy się zmęczymy siadamy przed stołem... i elegancko Wpierdalamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Wszystko było mega pycha... Om nom nom... OM NOM NOM! Aż jedliście i tańczyliście do wieczora. Zajebista zabawa! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Spoglądam na Lunę - Niezła zabawa... - powiedziałem patrząc na nią... sprawdzam co Faruk i Lyra robią... powiedziałbym coś, ale ten tekst już się znudził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 Oni juś się zmęczyli i poszli do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Więc ja jeszcze spędzam trochę czasu z Luną. - Jak tam BlackJack w szkole? Mówi jakie ma oceny? - Spytałem się Luny. Ciekawe jak się ma BJ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 - Takie standardowe, czwórki, czasem piątki - powiedziała. Chyba się do niej przywiązała. Wtedy, po narodzinach małej jej nie chciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 (edytowany) Nie dziwie się... to było dziecko z Gwałtu, pamiętajcie, że Luna była kilka razy gwałcona przez Galaxa na początku, dopiero po tej ich słynnej rozmowie w ogrodzie, został topór zakopany... do czasu ujawnienia ciąży. - Cieszę się, że nie ma problemów z nauką. Dobrze też, że nie sprawuje nauczycielom kłopotów... - powiedziałem opierając się o krzesło. - Wiesz... coś mi nie pasuje. Może to moje przyzwyczajenie za czasów PLR... ale mam przeczucie... - powiedziałem chwytając się, tam gdzie mnie robal ugryzł... Edytowano Październik 8, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 Nico. Po ranie ani śladu. Może ci się wydaje? Kto wie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Ale jestem ostrożny... spoglądam na Lunę z uśmiechem. - Mam nadzieje, że ci się tu podoba... - powiedziałem opierając się o krzesło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 - Nawet tu fajnie. Jednak w domu zawsze lepiej - powiedziała i dała ci buziaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 10, 2014 Share Napisano Październik 10, 2014 Uśmiecham się do nie. - Wiesz? Widziałem jak ich władca na ciebie spojrzał... - powiedziałem do niej z uśmiechem. Nie przeszkadza mi. Wiem, że ona mnie nie zdradzi. U mnie już furtka zamknięta... po Twi. Reszta zrobiła podkop do mojego serca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 10, 2014 Autor Share Napisano Październik 10, 2014 Tooooo... Co teraz robicie? Luna cię przytuliła z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 - Czy masz ochotę na Nocną Randkę? - spytałem się jej, kładąc się do łóżka bo już noc przychodzi... jak tak to kładziemy się i wchodzimy do swoich snów, jak nie... to kładziemy się i zasypiamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 11, 2014 Autor Share Napisano Październik 11, 2014 Przeszła w odpowiedzi obok ciebie z tajemniczym uśmieszkiem. Jak to rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Jej tajemniczy uśmieszek sugeruje, że ma jakiś bardzo ciekawy plan... zobaczmy o co jej może chodzić, i komu teraz chce zrobić wodę z mózgu... chyba, że chce co innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 12, 2014 Autor Share Napisano Październik 12, 2014 - Może byśmy tak troszeczkę potrollowali twoją kochaną ciotunię, a moją najdroższą kuzyneczkę? - zaproponowała przesłodzonym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 - Ależ ja kocham swoją ciotunie... tak bardzo, że nawet bym jej gardło poderżnął. Zgadzam się - powiedziałem z szatańskim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 12, 2014 Autor Share Napisano Październik 12, 2014 No to teraz pytanie, co zrobicie? Hmmmm... Hmmmm... Hemmm hemmm hemmm... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 - Mam pewien pomysł... taki, że jak się moja matka dowie to mnie na 100% wydziedziczy... jeśli już tego nie zrobili z ojcem - powiedziałem przypominając sobie że jestem z przypadku... następnie proponuje by do snu Chrysalis... wrzucić napalonego Capo, a ją pozbawić mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 12, 2014 Autor Share Napisano Październik 12, 2014 No to Chrysalis ma lekcję wf dookoła zamku. Nawet nieźle to wygląda. A wy wciągacie różowy popcorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 - Gdyby to tak zekranizować, to by niezła komedia była. A pomyśleć, że Capo myśli, że to jego sen - zaśmiałem sobie pod nosem... szczerze, jestem zaskoczony, że tak chętnie rzucił się na nią. Nawet z jego chcicą trochę by poczekał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 12, 2014 Autor Share Napisano Październik 12, 2014 On na wszystko by się rzucił. No i tak sobie ganiali... Dopóki Chrysalis nie wykonała nagłego zwrotu, padła na plecy i tylnymi kopytami wystrzeliła pędzącego Capo w na księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts