Nightmare Napisano Październik 13, 2014 Autor Share Napisano Październik 13, 2014 - Ale nigdy, przenigdy ty... Znaczy Allan... Nie myślałby, że próbowałaby popełnić samobójstwo, prawda? A zresztą... Sam zobacz - powiedziała i ruszyła w stronę waszej sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Idę za nią i spoglądam na to co się dzieje. Serio chce zostawić dzieci same? Jakoś w to nie wierze... tak by Allan powiedział. Więc idę za nią, choć wiem, że na razie tylko Rarity mnie widzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Rarcia otworzyła drzwi. Tam wszystko w niby normie. Twilight stała przed oknem, gapiąc się na nie. - Twilight? Może coś zjesz? - zapytała Rarcia. Cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 - I od jak dawna tak jest? - spytałem się jej. No, poważnie nieciekawa sytuacja... - A ta... Delicate... gdzie ona? - dodałem po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 - Stoi tam codziennie, trzeba ją siłą ciągnąć do łóżka. Nie chce jeść, tylko tak stoi i się gapi - szepnęła Rarity. Zamknęła drzwi. - A Delicate... Mało brakowało, a dołączyłaby do ciebie. Teraz uczy się nad tą dziwną mocą panować - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 - Rozumiem. Powiadomię Aurę Stwórcy. Wbrew pozorom... Allan wciąż jest świadomy. Będą się widzieć co noc, tak jak z resztą. Ty masz mnie... chyba, że też chcesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Rarity spojrzała na ciebie. Teraz chyba ona jest jedną z niewielu odpowiedzialnych w tym domu. Jest zmęczona, a ty ją jeszcze jakimiś pytaniami zasypujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 - Rób jak uważasz... chciałem tylko pomóc - powiedziałem i wracam do łuku i czekam do rana... to od niej zależy. Nie chce by Twi stan poprawił się... nie mój interes... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 - Przepraszam... - szepnęła jeszcze i poszła do łazienki. Chyba nie powiedziała nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Czekam do rana albo jakiegoś rozkazu Rarity... coś czuje, że nie będzie to ciekawa "wizyta". Czekam na to co się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Rarcia umyła się i poszła spać. Jeśli chcesz, możesz przejść się po domu. Chyba, że masz inne zajęcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Przechadzam sobie po domu... wiele się pozmieniało tutaj. Tylko Rarity i potężne istoty mnie zobaczą... a wyglądem podobny do Allana jestem... bo jestem cieniem... chodzę sobie po domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Światła zgasły. Zauważyłeś, że wszystkie obrazki i zdjęcia na ścianach są przykryte czarnym materiałem. Tylko w pokoju Twi pali się światło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Więc idę tam. Jeśli to prawda... ona może mnie zobaczyć. Staje i sprawdzam czy mnie zobaczy. Jak nie, to jakoś zwracam na nią uwagi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Nie widzi. Dalej sterczy przy oknie. Ma nieprzytomny wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2014 Share Napisano Październik 14, 2014 Wysyłam prośbę dy ra wciąż jest w Allanie, by co jakiś czas przyszła do snu Twi i innych i ich pocieszyła... wiem, że może. Potem wracam do łuku i czekam do rana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Tylko problem, bo Twi nie śpi. To jak we śnie ma się jej objawić Allan? Rano Rarity obudziła się najwcześniej wraz z Boltem i zaczęli robić śniadanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 - Wiesz? Trzeba tą klacz jakoś uśpić. Bo Allan nie wejdzie do niej puki nie zaśnie. Wbrew pozorom, on wciąż żyje - powiedziałem stojąc koło Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 16, 2014 Autor Share Napisano Październik 16, 2014 - Ona nie śpi, gdy ktoś do niej podchodzi, to się denerwuje, a gdy ktoś gasi u niej światło, zaczyna krzyczeć, po co i żeby to światło natychmiast zapalić. A jeśli się nie zapali, to ona róg albo świeczkę zapala - powiedziała Rarity, krojąc chleb na kanapki. Powoli zaczynała się budzić reszta domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 - To trzeba użyć siły... w gabinecie Allana, na właśnie taką okoliczność, jest pistolet na strzałki usypiające. Wziął go na wypadek Okresu Lily... pamiętynm Okresie sprzed roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 16, 2014 Autor Share Napisano Październik 16, 2014 - Ale... Ja przecież do Twilight nie strzelę... - powiedziała i ułożyła kanapeczki na tacy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 - Inaczej umrze... bez snu organizm długo nie pociągnie i w końcu się wyłączy. Albo strzelisz, albo ona umrze - powiedziałem patrząc. A jak Bolt reaguje na to, że Rarity gada do siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 16, 2014 Autor Share Napisano Październik 16, 2014 Bolt siedzi z głową w szafce i szuka przypraw. - Też tak myślałam... Ale sporo czasu minęło, odkąd nie ma cie... Allana. A ona nie śpi od tego czasu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 16, 2014 Share Napisano Październik 16, 2014 - To tylko kwestia czasu... zrób to dla niej... inaczej ona już nie zobaczy jak Allan powróci... bo powróci, to tylko kwestia czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 16, 2014 Autor Share Napisano Październik 16, 2014 Kiwnęła głową. - Kiedy? - zapytała. Wyszła i ustawiła kanapki na stole. Poszła po sok pomarańczowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts