Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Powoli coś przebija się przez skorupkę czarnego jaja. Dookoła wszyscy ucichli. Rodzi się mały smoczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc spoglądam na to. Niecały tydzień jestem smokiem i już mam pisklaki... REKORD! Btw, wychodzi na to, że mam 1000 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Ano. Z jaja wyszła pełna Nocna Furia. Mały zaczął się rozglądać. Rybę dajcie, rybę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Podaje małemu rybę by sobię spróbował. Następnie czekamy na następnego... btw wcześniej sprawdzam jakiej płci jest nocna furia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 To je dziewczynka. Albo nie ma zębów, albo nie chce pokazać. Po paru minutach, w których mała zdążyła zasnąć, zaczął wykluwać się następny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Spoglądam tam. Jeśli dobrze rozumiem, będzie chłopcem i mój wygląd będzie miał. Czekam cierpliwie aż kolejny wyjdzie z jajka. Ah... znów czuje to uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 A nie. Ten jest pomarańczowy, ale ma twój kształt, ogon Furii, kolce śmiertnika na głowie i skrzydła Koszmara Ponocnika. Taki mix. I masz synka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Uśmiecham się. Podaje mu też rybę, a następnie pytam Night jak się czuje. Wciąż jednak mam wrażenie, że reszta nie jest zadowolona z mojego wyboru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Zjadł i też się położył. Night położyła je tak jak wcześniej leżały jaja i je przykryła. - Jakoś... Dobrze - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 - Spokojnie... będzie dobrze - powiedziałem. Następnie spędzam czas z rodzinką i staram się zrobić by moja Smocza Mama rozumiała innych, tak jak Night. Wcześniej proszę o odblokowanie mocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Od razu lepiej, gdy ci odblokowała! No to załatwione... [speed] Minęło już kilka miechów. Małe smoki są pełne energii i śpią tylko 2 godziny na dobę. Resztę się bawią. Dużo jedzą. Tymczasem już kończy się budowa waszego domku. Lub raczej dekoring. A właśnie... Masz wiadomość od Infinity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Sprawdzam co to za wiadomość. Ciekawe czego chce Księżniczka Ognia. Tak czy siak, sprawdzam co to za wiadomość, jednocześnie opiekując się małymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Drago zwiał. Po prostu. Nikt nie wie, gdzie jest. No ładnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Lecę poinformować o tym Twilight. No to pięknie... wpierw jednak mam na dzisiaj spotkanie z Rarity i Shymin w Zakładzie Karnym gdzie są trzymane. Liznąłem Night by następnie polecić do Zakładu Karnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Podlecieliście. Ładne te ich pokoiki... Rarcia leży, Shymin sobie pływa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Ląduje koło nich. Wciąż mam lekkiego focha na nie. Nie widziały mnie po przemianie w smoka więc będzie suprise. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Drzwi się otworzyły. No to możesz zabrać. Do domciuuu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Czekam przyczajony na nie. Lucy już czeka z Kamerą w jaskini pewnie. Jak nie to się upewniam. To, że formalnie wciąż jesteśmy połączeni... to ona jest moim jeźdzcem... tak jak Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 (edytowany) Powoli wyszła Rarity. Zaczęła rozglądać się dookoła. Shymin po chwili też wypełzła. Edytowano Listopad 21, 2014 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc wznoszę się i robiąc beczkę zaczynam nurkować by chwycić obie łapami. Nastepnie się wznoszę i oddalam się od więzienia. Jak się czują? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Wrzeszczy Shymin, Rarity się boi i rozgląda. To do domu! I ciekawe, jak... Nie mogę myśleć! Rarcia jojczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Spoglądam na nią. - Jeśli lubisz latać, to jojcz dalej - powiedziałem otwierając trochę łapę by wiedziała, że nie żartuje. Lecimy do nowego domu, bo pewnie gotowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Duży. Ładny. Z ciegiełki. Żółty. OGROMNY! Do tego ma w boku dachu wlot. Tam macie leże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2014 Share Napisano Listopad 21, 2014 Więc ląduje, i jak już będziemy 2 metry nad ziemią to je puszczam. Następnie ląduje i powoli do nich podchodzę. Night i Mama są wprowadzeni w dowcip. - Mamy... jedzenie... nada się? - spojrzałem na Night Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2014 Autor Share Napisano Listopad 21, 2014 Kiwnęła głową. Rarcia jojczy, Shymin zemdlała. Orange Fire (synek) i Star Storm (córeczka) się bawią na ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts