Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - U was nie mogą? - zapytała, robiąc wielkie oczy. Niedaleko, z domu wyszedł mały niedźwiadek. Pobiegł do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - W wielkich miastach mogą być tylko w Zoo, ale nie podoba mi się to. Nie lubię widzieć więzionych zwierząt. Pamiętasz Ghost, jak kiedyś cały konwój zatrzymałem by pomóc pieskowi z złamaną łapą? I wściekłość generała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 - A za dobrze! - roześmiał się. Z lasu wyskoczyło stworzenie przypominające lwa, ze smoczymi skrzydłami na plecach i ogonem skorpiona. Poszło za dom i wróciło z kawałem mięsa. Wróciło do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Cofnąłem się, ujrzawszy stworzenie. - CO TO KUR** BYŁO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Tylko mała mantikora... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Mała? A jak wygląda duża? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Większa... Odrobinę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Dobrze wiedzieć. Więc... co sądzisz o rasie mojej i ghosta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 - Na pierwszy rzut oka wydajecie się... Straszni... Jak się was pozna, to jesteście mili... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 - Dziękuje za te słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 23, 2013 Autor Share Napisano Marzec 23, 2013 Powoli robiło się ciemno. - Wybaczcie, ale... muszę zaśpiewać myszkom... kołysankę. Do jutra. Oczywiście... jeśli chcecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - Mógłbym pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 - Nie, nie trzeba... - powiedziała i ruszyła w stronę domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - To do jutra - powiedziałem, po czym poszedłem w kierunku farmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Ghost odszedł do niewielkiego namiotu, niedaleko. - Narka! - rzucił i zniknął w jego wnętrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 - No, pa - powiedziałem, po czym kontynuowałem podróż na farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Po kilku minutach byłeś na miejscu. Tymczasem Rainbow i kilka innych pegazów przesuwało chmury na niebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wchodzę do stodoły i szukam byle jakiej szmaty. Mój sprzęt trzeba czyścić regularnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Znalazłeś stary ręcznik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Zaczynam czyścić sprzęt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Po godzinie cała twoja broń błyszczała. Niedaleko leżały beczki wypełnione po brzegi cydrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Rano obudziłeś się rześki i wyspany. Beczki obok zniknęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Wychodze na zewnatrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 24, 2013 Autor Share Napisano Marzec 24, 2013 Tam była ogromna kolejka kucyków. Na jednym jej końcu było stoisko z cydrem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts