KougatKnave3 Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 - Tak... musimy odpocząć bo mi już nogi zaczynają odpadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 14, 2013 Autor Share Napisano Październik 14, 2013 Obóz został rozłożony w pięć sekund, jeszcze szybciej podzielono 2/3 bochenka chleba. Wszyscy byli wymęczeni po dniu wędrówki, więc nic dziwnego, że legli jak zabici. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Zjadam swoją porcję i idę na pierwszą wartę pilnować by nic nas nie zaskoczyło podczas snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 15, 2013 Autor Share Napisano Październik 15, 2013 W lesie cisza i spokój, nie było słychać nawet głosów źrebaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Siedzę przez całą noc by tylko ekipa była bezpieczna, walić sen nie mam ochoty spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 16, 2013 Autor Share Napisano Październik 16, 2013 Niestety, zasnąłeś. Gdy się obudziłeś, było południe następnego dnia. Wszyscy wciąż spali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Przeglądam nasze zapasy by sprawdzić czy nic nie zniknęło przez moją drzemkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Wszystko było na miejscu, nietknięte. Najwyraźniej s nocy był spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Spoglądam na Twilight z czułością. Chrysalis chce mnie, i tylko mnie. Muszę się dowiedzieć dlaczego i po co, ale sądzę że póki Twi z nami jest, to raczej nie będę miał okazji się dowiedzieć... może jak się jej oddam to zaprzestanie tych wszystkich czynności? Da spokój innym? Możliwe, ale chyba muszę resztę drogi iść sam... dla bezpieczeństwa by nie narażać ekipy... zaraz, co ja wygaduje? Twi się załamie jak się dowie że resztę drogi idę sam. Ona wie że chce spotkać się z tą Czarną dziwką w cztery oczy, i za cholerę mnie nie puści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Ghost obrócił się na drugi bok. Co jak co, ale on to chrapać potrafił. Nawet Laura go przez sen zdzieliła kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (edytowany) < Jeden z GM'ów skarżył się że moje przemyślenia są krótkie. Więc masz jeszcze jeden cholernie długi post o przemyśleniach > Uśmiechnąłem się na ten widok. Ile to on dostał razy ode mnie i Capo, przez to jego chrapanie to nie zliczę. Ciekawe co się stało z tym kolesiem co posuwa kobiety co dzień, i mam nadzieje że nic mu się nie... chyba umieram, bo przejmuje się o tego debila. Nic mu nie będzie, ja to kurwa wiem gdyż on zawsze znajdzie sposób na ucieczkę, on jest nawet zdolny do przelecenia Chry... KURWA!! Wyobraziłem se to, moje oczy... nie myśl o tym bo zostanie ci uraz. Dobra. Mam nadzieje że Celestia nie okaże się Rasistką i nie każe zmieniać mój lud w kuce. Nie przyjęli by tego bez chwili namysłu, za dumnym ludem jesteśmy. Jeśli ona się nie zgodzi, to u mnie pomocy może już nie szukać. Irańczycy za długo już cierpieli w niewoli, a teraz musiałem ich zostawić przez to jebane trzęsienie ziemi. Teraz... to mam jeszcze jeden dylemat. Jak dobrze słuchałem Twilight, to wiem że Kuce że skrzydłami i rogami są wiecznie młode i nie umrą ze starości, więc... kiedy ja już będę na łożu śmierci, to Twi nie zmieni się ani trochę. Nie mogę sobie tego wyobrazić, że ja umrę a ona będzie w żałobie do końca istnienia tego świata, to robi na mnie bolesne ukłucie w sercu, widok smutnej i zrozpaczonej Twi to jedyne co mnie może złamać, i Chrysalis pewnie zdaje sobie z tego sprawę. Jak się obudzi i będziemy sami to muszę z nią o tym pogadać, bo muszę wiedzieć czy jest szansa nawet z tą różnicą wieku. Nawet kurwa nie wiem jak to przyjmie. No cóż, czekam aż się wybudzi. Edytowano Październik 17, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Po kolejnych kilku chrapnięciach Laura ponownie zdzieliła Ghosta. Tym razem śpioch się obudził. - Co, znowu strzelają? - zapytał, rozglądając się nieprzytomnymi oczami. (Fajnie się czyta te twoje wspominajki ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 (Jestem szczęśliwy, innego GM wk******* te wspominki) - Laura strzela, swoim kopytem w twoją chrapiącą mordę - odpowiedziałem mu bez namiętnie, ciągle zamyślony na temat tego wszystkiego. Że może pewnego dnia ona zerwie zemną z powodu śmie... nie, Twi taka nie jest. Ja w to wierze że nie patrzy na wzrok. Wiem jedno, Chrysalis w końcu nas dorwie. - Co sądzisz o sprowadzeniu tu PRL? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 - Nie wiem - powiedział i znowu zaczął chrapać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 - Uhm - tylko tyle udało mi się powiedzieć na jego komentarz. Mam nadzieje że ta eskapada się uda, i wszystko pójdzie po naszej myśli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 I znowu cisze przerywało tylko chrapanie Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Idę się na półgodzinki przejść, bo siedzenie w jednym miejscu zaczyna mnie dobijać psychicznie. Pozwiedzam okolice przez półgodziny i wrócę do obozu. Mam nadzieje że nie zapomniałem ile to półgodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Zauważyłeś na przechadzce polanę obrośniętą niebieskimi, fosforyzującymi grzybami. Był na niej Podmieńiec zbierający największe okazy, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Chowam się w krzakach i obserwuje go podczas kiedy on wykonuje swoją pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Gdy kosz na grzbiecie Podmieńca wypełnił się po brzegi, zbieracz poszedł w stronę miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Idę dalej na spacer omijając grzyby i po piętnastu minutach wracam do obozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 17, 2013 Autor Share Napisano Październik 17, 2013 Po kilkunastu minutach twój umysłowy zegar nakazał ci wracać do grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Idę do grupy mając nadzieje że ktoś się obudził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 Znowu Ghost się obudził od uderzenia i zasnął po sekundzie. Zauważyłeś, że miejsce, w którym niedawno leżała Twi jest puste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Zaczynam jej szukać, nie mogła pójść daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts