Nightmare Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 Zauważyłeś ją siedzącą nad jeziorkiem niedaleko obozu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 Podchodzę do niej i siadam koło niej. - Dzień dobry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 - Dobry - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 18, 2013 Share Napisano Październik 18, 2013 - Jak ci się spało kochana? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 18, 2013 Autor Share Napisano Październik 18, 2013 - Dobrze, a tobie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Tak samo... Muszę z tobą o czymś porozmawiać, to na nasz temat - odpowiedziałem i skierowałem jej pyszczek w swoją stronę. - Widzisz, ja jestem śmiertelny, i nie wiem kiedy umrę, a ty... jesteś długo wieczna, zawsze będziesz piękna, nawet za sto lat. Co o tym sądzisz? Może nam się to udać mimo tej jednej różnicy? - spytałem się z nadzieją. Miałem nadzieje że powie, Tak. Ale wiem że konsekwencje dla niej mogą być później złe... ale spytać się muszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Twi nic nie powiedziała. Po prostu cię przytuliła i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Odwzajemniam. Czyli jednak widzi przyszłość tego związku, cieszę się właśnie z tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Twi nie przerywała. Nagle przypomniałeś sobie, że macie iść do Metamorphii, aby uwolnić Papillon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Odrywam się od jej ust. - Najwyższa pora ruszać w dalszą drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - Dobra - powiedziała niechętnie i wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Kiedy się to skończy, będziemy mieli sporo czasu dla siebie - powiedziałem po czym lekko ją cmoknąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Twi przytuliła cię i ruszyła w stronę grupy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Idę za nią do grupy wiedząc że czeka nas jeszcze długa droga do tego zamku podmieńców. Nie boje się... jedynie czego się boje to zesłania spowrotem na ziemie na wieczność za sprawą magii, ale i tak pewnie bym uciekł, bo bym tam był wieczność musiałbym być nieśmiertelny, a jak mniemam taka banicja działa magicznie, więc jak użyje technologii, to prędzej czy później wrócę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 I tak ruszyliście dalej w stronę stolicy. Po kilku godzinach znowu waszym oczom ukazał się potężny pałac z czarnego kryształu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Już nie daleko, wystarczy teraz by niepostrzeżenie dostać się do zamku i dojść do kryształu, wszystko pójdzie dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Klops. Cały zamek był otoczony przez strażników. Chrysalis stała na balkonie w towarzystwie fioletowego kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Jednak ta czarna pinda znalazła se nowego przydupasa - powiedziałem do ekipy i szukam jakiegoś alternatywnego wejścia, jak kanały czy takie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Nico. Jedynymi wejściami były główna brama i przez ogrody. Wszystko pilnowane przez strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Strażników tylu jak podczas jakiegoś ślubu. Strażnicy na murach, przy bramie i w ogrodach utrudniają wejście - spojrzałem w dół. - Będzie potrzeba ich wywabić, tylko kogo oni tak nie lubią że nawet tamta brzydula ruszyła by w pogoń? - chyba znam odpowiedz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Twilight natychmiast rozłożyła skrzydła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Chwytam ją by nie mogła odlecieć. - Co ty planujesz? - spytałem się wystraszony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - Wiesz - powiedziała ze stoickim spokojem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Zrobimy to razem... ty i ja, dobrze? - spytałem się tonem który brzmi że nie zniósłbym sprzeciwu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - Meh... - westchnęła i złożyła skrzydła. Tymczasem, RD podniosła głowę, jakby w jej mózgu zapaliła się mała lampka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts