KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Masz jakiś pomysł Rainbow? - spytałem się z nadzieją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Dash się tylko uśmiechnęła i zaczęła zbierać liście z drzew. Szepnęła coś Rarity, która do niej dołączyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Przyglądam się temu, co oni kombinują? Liści im się zachciało zbierać kiedy wróg jest parę metrów od nas? - Eee... można wiedzieć co robicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Rarcia wyjęła nie wiadomo skąd igłę i nitkę. Zaczęła zszywać zebrane liście w jaśniejszych kolorach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Już wiem co robicie - uśmiechnąłem się. Kamuflaż z liści, że ja na to nie wpadłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Na koniec Rarity rzuciła na tkaninę jakieś zaklęcie. wnet zmieniła swój kształt i zaczęła przypominać czarną skórę. Jednorożka zaczęła zszywać kolejny strój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Przebranie podmieńca? Genialne, kurwa emerytura mnie dogania szybciej. Ni chuja, nie wrócę do wojska, nie ważne co będą gadać. Może pójdę nauczać w szkolę, albo pójdę do pracy w SPA? Matka mówiła że masować potrafię... ale takie plany dopiero po pokonaniu Chrysalis i załatwienie ludzią wyspy gdzie będziemy szczęśliwi itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 Po półgodzinie były już gotowe przebrania dla wszystkich. Gdy tylko je nałożyliście, nie mogliście rozpoznać siebie nawzajem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 - Dobra, nie możemy się rozdzielać za żadne skarby. Idziemy prosto do kryształu nie zwracając na siebie uwagi. Gotowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 19, 2013 Autor Share Napisano Październik 19, 2013 - Spoko - rzuciła Dash i ruszyła w stronę pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Ruszam w stronę pałacu a później w stronę komnaty z kryształem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Nikt nie zwrócił uwagi na grupkę Podmieńców, która weszła do pałacu. Dosyć szybko dostaliście się do podziemi, ale tu nastąpił kolejny klops. Znowu strażnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Trzeba znaleźć coś na nich by sobie poszli. zaczynam się rozglądać nad czymś co mi pozwoli najskuteczniej odgonić wroga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Dookoła was były tylko obrazy i posągi. Na ziemi zielony dywan z wszytymi szmaragdami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Spoglądam na strażników i patrze ilu ich jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Na korytarzu stało pięciu, do tego jeszcze tyle wciąż chodziło w labiryncie podziemnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Dobra... powierniczki muszą wejść wszystkie więc pozostają trzy wolne kuce, ja Laura i Ghost. Moglibyśmy wejść do środka, ale po pierwsze nie wiem czy uwierzą. - Mam chyba plan ale nie wiem czy się uda. Podmianka, udajemy podmieńców, i robimy "zmianę warty" z tamtymi. Może się nie udać ale nic innego nie wymyśle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 - Dobry pomysł, ale jest jeden problem... Skąd ty wytrzaśniesz zbroje Podmieńców?! - szepnęła Dash. Rzeczywiście, strażnicy mieli na sobie granatowe zbroje, pokrywające całe ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 - Jak to skąd? Zbrojownia. Ja Laura i Ghost dostaniemy się tam, podpieprzymy zbroje, zmienimy warte a jak nie będzie widać strażników na korytarzu to wejdziecie wy, a my w zbrojach robimy za wartę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 - Najpierw musisz mieć jakieś tam uprawnienia, by wejść do zbrojowni - powiedziała Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 - Też racja, masz jakiś pomysł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 - Może po prostu spróbować przejść obok nich? - zapytała, pokazując strażników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Spojrzałem na nią. - Pilnują miejsca gdzie chrysalis trzyma rzecz która jest jej droga, więc na pewno tylko nieliczni mogą tam wejść, ale jak chcesz, to śmiało. Możesz spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Dash spokojnie ruszyła w ich stronę. Wszyscy skupili się na niej. - Kim jesteś? - powiedział jeden. Drugi spokojnie zerwał z niej otoczoną zaklęciem narzutę z liści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Przyglądam się temu i czekam na rozwój sytuacji. Jeśli będzie kurucho - będą ją chciały zabić lub zabrać do więzienia) to wychodzę i ogłuszam strażnika koło Rainbow. Jak nie, to przyglądam się. Edytowano Październik 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts