Nightmare Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 Podmieńce przyglądały się Dash. W końcu jeden odezwał się do drugiego. - Weź zawołaj PP, może on zadecyduje co robić. Żołnierz ruszył biegiem przez korytarz, a pozostali przygwoździli pegazicę do podłogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Odwracam się do ekipy. - Idziemy jej pomóc? - spytałem się sarkastycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 - Ja tam bym popatrzyła - odpowiedziała tym samym tonem Laura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 - Ja też, ale niestety jest nam potrzebna. Nie ważne że wkurwia mnie przez całą drogę, jest potrzebna. Ujawniamy się czy jakieś propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 - Może po prostu weźmy ją i zwiewajmy? - zaproponowała Rarity. Na jej twarzy odmalowało się przerażenie. Z głębi korytarza zaczęły pełznąć cienie. Od strony wejścia do podziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 - Więc olewamy kryształ, ratujemy Rainbow, i spierdalamy. Dla mnie git. Gotowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 21, 2013 Autor Share Napisano Październik 21, 2013 - Nie zauważyłeś jednego. Naszą jedyną drogą ucieczki jest droga do kryształu! - wrzasnęła Laura. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 - No to podpieprzamy Rainbow i do kryształu - przygotowałem broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 Cienie były coraz bliżej. Mieliście mało czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Wyskakuje i biegnę w stronę Rainbow zabijając podmieńce po drodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 Wszystkie jak jeden ustawiły się pod ścianą i ochroniły tarczą. Pociski zawisły przed nimi w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 - Przydała by się pomoc - rzekłem do ekipy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 22, 2013 Autor Share Napisano Październik 22, 2013 Twi po prostu cię popchnęła w stronę korytarzy do kryształu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Jeśli z ekipą jest rainbow, to idę za nimi. Jeśli nie ma to szukam jej wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Dash biegła za wami. Po chwili znaleźliście się w labiryncie korytarzy. - Zaczekajcie na mnie. Za moment wrócę - powiedziała Twilight i zniknęła w błysku purpurowego światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Zatem czekam na nią aż wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Po kilku minutach pojawiła się, ale nie sama. Były z nią Pinkie i AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 - To idziemy - powiedziałem po czym zacząłem szukać pomieszczenia z kryształem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 Łatwiej powiedzieć niż zrobić. Mogliście się zgubić w korytarzach, a na ścianach były znaki w podmieńczym języku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 - Rarity, wyśledzisz kryształ za pomocą magii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 - Tak, ale wtedy droga zniknie, gdy tylko przerwę zaklęcie. Musiałabym tu zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Cholera - Jak trudne jest to zaklęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 23, 2013 Autor Share Napisano Październik 23, 2013 - Przy mocy tego kryształu... Strasznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) - Bo pomyślałem że jeśli uda mi się stworzyć wiązkę do tego kryształu to dojdziecie. Ale mogę spróbować wykonać to zaklęcie. Nie... nie... raczej mi się nie uda. A może... Ma ktoś kredy, czy cokolwiek do rysowania? Edytowano Październik 24, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 - Hmm... Chyba... to może być? - zaproponowała Fluttershy i wyciągnęła z juk pędzel i słoik z czerwoną farbą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts