KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 - Nada się. Ghost, pamiętasz jak cię uczyłem Arabskich znaków lewo prawo prosto? - spytałem z nadzieją że coś pamięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 - Tak średnio... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 - Dasz radę je narysować albo pokazać Twi jak je narysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 - Tak... Nie bardzo... - skrzywił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 - Bo mam pomysł. Ja zostanę z Rarity bym jej pilnował kiedy ona będzie was prowadzić tym promieniem. Wy podczas drogi malowalibyście kierunki gdzie byśmy musieli iść, a kiedy wy dojdziecie i promień wygaśnie to pójdziemy po śladach aż do komnaty z kryształem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 - Hmm... A nie możemy po prostu narysować strzałek na podłodze? - zapytała rzeczowo RD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 24, 2013 Share Napisano Październik 24, 2013 - Możemy... więc co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Rarcia nie odpowiedziała, tylko od razu rozpoczęła zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Więc ja czekam i pilnuje jej. Oby zadziałało, bo to nasz jedyny plan. Oglądam się raz na Rarity by sprawdzić jak jej idzie, a raz na korytarze i w górę czy nie ma tam podmieńców. Musi wytrzymać długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 Po kilku minutach z oddali dobiegł cię głos Twilight, która odnalazła już kryształ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) - Dobrze. Wystarczy - powiedziałem do Rarity by już zniosła czar a następnie sprawdzam czy nic jej nie jest. Edytowano Październik 26, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 27, 2013 Autor Share Napisano Październik 27, 2013 Rarcia spokojnie przestała wykonywać zaklęcie i ruszyła według strzałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 27, 2013 Share Napisano Październik 27, 2013 Ruszam za strzałkami by dojść do reszty ekipy. Uważam jednocześnie by coś na mnie nie wyskoczyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 28, 2013 Autor Share Napisano Październik 28, 2013 Po chwili byłeś z resztą grupy przed drzwiami do komnaty z kryształem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 28, 2013 Share Napisano Październik 28, 2013 - Nie wiem czemu, ale zalatuje mi tu pułapką. Nie pilnują wejścia do rzeczy za którą Chrysalis jest skłonna spalić żywcem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 28, 2013 Autor Share Napisano Październik 28, 2013 - Dlatego, że Chrysalis jest osobiście w środku. I nadaje coś w innym języku - szepnęła Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 - A to wszystko wyjaśnia. Jaki plan? - spytałem się patrząc na ekipę. TO już ustalone że moje plany są do dupy, przynajmniej na kuce, lepiej mi idzie z ludźmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 - Może by tak ukryć się i poczekać aż wyjdzie? - zapytała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 - OK - mówię i kryje się, a następnie czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 29, 2013 Autor Share Napisano Październik 29, 2013 Po jakichś dwudziestu minutach wyszła z komnaty Chrysalis. Na jej twarzy widać było ślady łez. Powoli ruszyła w drogę do wyjścia z podziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 29, 2013 Share Napisano Październik 29, 2013 Kiedy przejdzie wraz z ekipą wchodzę do środka i staje przy drzwiach by pilnować czy ktoś nie idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Nikt inny nie był w środku. Jednak coś się zmieniło. Przed kryształem leżała korona Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Podchodzę do korony i uważnie ją oglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 Była cała mokra, jakby we łzach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 - Oby plan zadziałał... - powiedziałem ze smutkiem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts