Nightmare Napisano Październik 30, 2013 Autor Share Napisano Październik 30, 2013 - Dobra. Teraz... - Twi wyjęła ze skrzynki Elementy Harmonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Wracam pod drzwi pilnować by nikt nie przeszkodził w tej operacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 Po chwili błysnęło i wszyscy włącznie z tobą wylądowali na ścianach. Kryształ rozpadł się na dwoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Podnoszę się z trudem i sprawdzam czy się udało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 Pod jedną ze skorup z kryształu leżała Papillon. Prawdziwa, żywa Papillon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Wstaję i oczami patrzę na nią. Ona żyje? Czy w ogóle oddycha? Ja cały skamieniały patrze na to. Chyba się udało. Ale... wciąż nie wieże swym oczom że się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 Papillon podwinęła kopyta pod siebie. Powoli spróbowała unieść kryształ nad nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Październik 31, 2013 Share Napisano Październik 31, 2013 Obserwuję ją powoli lecz ostrożnie podchodząc. To uderzenie... bolało tak że chyba mogłem coś złamać, i lepiej by tak nie było. Jeśli będzie dobrze, to wojna się zakończy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 31, 2013 Autor Share Napisano Październik 31, 2013 Nic ci się nie stało, ale księżniczka wyraźnie miała problemy z podniesieniem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 Podchodzę do niej i pomagam jej wstać. Udało się... kurwa chyba się udało. Kurwa zajebiście... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Gdy tylko Papillon zauważyła was, powiedziała: - Co wy tu robicie? Gdzie Chrysalis, Discord i Celestia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 - Jesteśmy tu by cię uwolnić. Niedawno wyszła. Chuj wie. W Canterlocie bodajże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 1, 2013 Autor Share Napisano Listopad 1, 2013 Papillon potarła kopytkiem twarz. - Jak to możliwe? Przecież niedawno byliśmy na dziedzińcu... Potem takie kilka sekund, jakby drzemki i... To... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 1, 2013 Share Napisano Listopad 1, 2013 (edytowany) - Więc słuchaj uważnie... - opowiadam jej całą historie z tym wszystkim. O Chrysalis i wykorzystaniu Ludzi do zemsty za jej uwolnienie. Potem odwracam się i sprawdzam co z Twilight. Edytowano Listopad 1, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 Papillon patrzyła na ciebie w szoku podczas całej opowieści. Przypomniałeś sobie, że została zamknięta w krysztale tysiąc lat temu. Twi nic nie było. Powoli wstała i przyglądała się Papillon. Tymczasem, nie wiadomo skąd, do komnaty wleciało mnóstwo różnobarwnych motyli. Wszystkie przysiadły w róznych miejscach pokoju, ale najwięcej nagromadziło się koło uwolnionej królowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Przyglądam się temu. Tęsknota boli... wiem coś o tym. Też kogoś utraciłem że wiem jak się czują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 Papillon najwyraźniej zupełnie nie ogarniała, co się stało, ani gdzie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) - Wszystko aby na pewno dobrze, pani? - spytałem się Papilon. Jeśli jej coś się stało, Chrysalis rozerwie mnie na strzępy a to co pozostało wrzuci do pieca... Edytowano Listopad 2, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 - Tak, tylko... Co się stało? Ile czasu mnie tu nie było? - patrzyła na motyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 - Tysiąc lat byłaś uwięziona w tym krysztale. Nie pamiętam kto cię uwięził, ale przy pomocy Powierniczek, udało się ciebie uwolnić - odpowiedziałem na jej pytanie. Współczuje jej. wydaje się sympatyczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 - Ale... Gdzie teraz są Chrysalis i Celestia? - zapytała, przykładając kopytko do czoła, jakby ją głowa bolała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 - Chrysalis paręnaście minut temu stąd wychodziła, była cała we łzach, pozostawiła też koronę - wskazuję na koronę niedaleko. - Co do Celestii to chyba siedzi w Canterlocie i pod hipnozą Chrysalis, rządzi Equestrią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 - Jak to pod hipnozą? - otworzyła szeroko oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 - Sporo się wydarzyło pod twoją nieobecność a Chrysalis stała się zła... Atak na Canterlot podczas Ślubu, wykorzystanie ludzkiej rasy do przejęcia Equestrii itp. Chrysalis stała się taka przez śmierć Dziurki. Musiał być dla niej ważny, skoro się tak wkurzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 - Dziurka był dla niej nie tylko ważny. Był dla niej całym światem - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts