Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 - Najprawdopodobniej tak - powiedziała i ruszyła przez dziedziniec. Pośrodku okrągłego placu wyłożonego zgniłozieloną kostką stała fontanna. Z wielkiego smoczego łba płynęła woda, imitując płomienie, niszczące leżącą na dnie małą wioskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 - Urocza fontanna - skomentowałem przechodząc koło niej. Naprawdę urocza, aż mi przypomina pewne rzymskie miasto które też było tak durne by się rozbudować przy wulkanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 - Wykonana aby uwiecznić to wydarzenie - powiedziała Papillon. Za nią frunęła wstęga z motyli, całe setki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 - ten obraz przypomina mi Rzymskie miasto Pompeje. Przez dwa tysiąclecia nie zostało odbudowane, a szkoda, bo według historii to było piękne miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 - Tyle, ze to nie obraz, a fontanna - powiedziała Papillon, a kilka motyli najzwyczajniej w świecie zanurkowało w stronę zatopionego miasteczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 - Aha. Dobrze chodźmy to zakończyć - powiedziałem po czym idę dalej za Papilon w stronę Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Niestety, opustoszenie w zamku wskazywało na to, że nie ma jej w domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 - Nie ma jej - powiedziałem po czym staram się znaleźć jakieś wskazówki gdzie mogła się udać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Nic. Najwyraźniej znowu udała się do Canterlot. Jednak coś się wciąż szwendało po korytarzu. W głębi zobaczyłeś znajomy cień, który zbliżał się do sprawdzonej już sypialni Chrysalis. Lampy automatycznie gasły, gdy do nich podchodził i zapalały się, gdy się od nich oddalał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Idę za tą postacią by sprawdzić kto to jest i czego tam szuka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Gdy się zbliżałeś do cienia, było ci coraz zimniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 To wyjaśnia gasnące pochodnie. Staram się podejść tak by zobaczyć jego twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Zanim zdołałeś się zbiżyć na tyle, zostałeś odepchnięty na ścianę. Poczułeś ból w grzbiecie, ale nie zauważyłeś na ciele żadnych ran. Najwyraźniej ból powstał przez uderzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Kurwa, co to było. Wstaję i zaczynam się patrzeć na tą istotę która najprawdopodobniej mnie rzuciła o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Otaczały ją cienie. Weszła do sypialni Chrys, jakby nic się nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Idę za nią do pokoju sprawdzić co tam będzie robić, moja ciekawość nie zna granic... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Cień grzebał w komodzie Chrysalis. Wyciągnął coś i wyskoczył przez okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Podchodzę na środek sali i szukam czegoś co mogło by wskazywać czego on mógł szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 Nic. tak jakby go tu nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 No nic... w takim razie wracam do grupy i informuje o tym zdarzeniu Papillon, może ona będzie coś wiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 5, 2013 Autor Share Napisano Listopad 5, 2013 - Hmmm... Pierwszy raz słyszę o takim stworzeniu... - powiedziała cicho Papillon. Reszta grupy też wyglądała na skonfundowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 - Czyli udajemy się do Canterlotu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 - Raczej tak - odpowiedziała Twilight. Całą waszą nietypową grupą ruszyliście na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 6, 2013 Share Napisano Listopad 6, 2013 - No To w drogę - powiedziałem i razem z grupą idę w stronę Canterlotu. Mam nadzieje że obejdzie się bez walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 Nagle usłyszeliście głosy w głębi korytarza. - Psssssysięgam, że widziałem Papillon! - Chyba masss nie po kolei we łbie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts