KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Ryzykujemy, Ghost? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dobra. To idziemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - To nara AJ - powiedziałem po czym poszedłem do domu Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Po kilkudziestu podejrzliwych spojrzeniach dojechaliście do biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 Pukam do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 Drzwi się otworzyły. Stała w nich fioletowa jednorożec. Spojrzała na ciebie. - Eee... Kim wy...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Allan Johnson, spotkaliśmy się już na farmie. A ten tutaj, to Alex Miller. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Achaaa... Witajcie. Mogę w czymś pomóc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Potrzebujemy wysłać list do Capo, a on znajduje się w Canterlocie, a radio nam nawaliło i jesteśmy tutah by się spytać czy możesz wysłać list który napiszemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Oczywiście. Tam jest pergamin, atrament i pióro. - pokazała przedmioty leżące na stole, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Atrament? Pióro? - powiedziałem, po czym spojrzałem na Alexa miną która mówi wszystko. - Masz długopis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Długo-co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Coś czym piszą ludzie. Nie trzeba co sekundę napełniać atramentem. Ghost, masz długopis czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Nie. - skrzywił się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Kur... Dobra, jakoś wytrzymam - powiedziałem po czym podszedłem do biurka i zamoczyłem pióro w atramencie by napisać "Drogi debilu zwany Capo. Dostajesz zaszczyt ruszenia swojego szlachetnego tyłka do Ponyville na wypad do lasu. Impreza będzie bombowa, jeśli wiesz co mam na myśli. Odpisz szybko, albo z Ghostem zrobimy ci wjazd rodem Nazistów. Pozdrawiam Allan "Psycho" Johnson" odkładam pióro i podchodzę do klaczy. - Jak to wysłać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Spike! - krzyknęła w stronę schodów. Zbiegł po schodach mały, zielony smok i dmuchnął na list, który zapalił się na zielono, a dymek wyleciał przez okno. Smok pobiegł z powrotem na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Imponujące. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - No, co? To tylko Spike. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Chodzi o sposób w jaki wysłał list. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - To specjalne zaklęcie. List dotarł bezpośrednio do księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - BEZPOŚREDNIO? Mam przejebane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dooooobra? To ja... Idę... Poczytać. - pobiegła na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Dowidzenia - powiedziałem po czym wyszedłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 27, 2013 Autor Share Napisano Marzec 27, 2013 - Nieźle się urządziliśmy - powiedział Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 27, 2013 Share Napisano Marzec 27, 2013 - Zostane rozpaćkany na ścianie, na stówe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts