KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Smucę się to widząc ale jestem pewny że wszystko wróci do normy jak się skończy ta głupia wojna. Wstaję i wychodzę na zewnątrz i staje koło Papillon. - Wiem co czujesz - rzuciłem kiedy stałem koło niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 - Z pewnością nie zostałeś zamknięty w krysztale na tysiąc lat - powiedziała i ruszyła do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 - Może nie zostałem ale zdaje sobie sprawę jak obecnie ci smutno - powiedziałem po czym już w ciszy idę za nią, oby to się szybko skończyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 Nie odpowiedziała. Ruszyła w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Podchodzę do drzwi i je otwieram by ekipa mogła wejść do środka zamczyska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 Cisza. Nikogo w środku nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 - Nikogo nie ma i nie podoba mi się to - powiedziałem po czym od razu skierowałem się do Sali tronowej. Zaraz się rozpocznie konfrontacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 Na tronie siedziała Celestia ze znajomymi ślepozielonymi oczami. - Witajcie poddani - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 Ona po swojemu, ja po swojemu. - Siemano, wpadliśmy z wizytą, mam nadzieje że nie przeszkadzamy - choć i tak mam to w dupie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 - Czego sobie życzycie? - zapytała ignorującym cały świat głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 - Sam nie wiem... może byś się kurna obudziła i przejrzała na oczy? Pogrążasz kraj w odmęcie wojny, pozwalasz by podmieńce go kontrolowały i robiły co im się kurwa podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 - Ona cię nie rozumie. Wykonuje tylko rozkazy - Twi położyła ci kopytko na ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 - Szkoda - opuściłem głowę. - Jak ją wyleczyć z tego? - spytałem się kogokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 - To zaklęcie? Można je zdjąć, ale wykonać to może tylko ten, kto nałożył - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 - Kurwa - Powiedziałem cicho - Gdzie twoja pani - krzyknąłem w stronę Celesti żądając odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 10, 2013 Autor Share Napisano Listopad 10, 2013 Celestia nie odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 10, 2013 Share Napisano Listopad 10, 2013 - No śmiało... czyżby się bała spotkać nas? - jedna z taktyk psychologicznych, wejść na psychikę wroga wszelkimi sposobami. Może mi się uda ją tu sprowadzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 - Proszę, przestań - powiedziała Papillon. - Ona ma tu tylko siedzieć, jak kukła. Robi to, co osoba ciągająca za sznurki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 - To co teraz? - spytałem się Papillon przeklinając moją małą wiedzę o podmieńcach. Mam już powoli dość tej niewiedzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 - Musimy znaleźć Chrysalis - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 - Czyli trzeba przeszukać cały zamek. Podzielimy się, i zbadamy większy teren. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 - Dobra - powiedziała Dash. Wszyscy się rozbiegli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 Lece w swoją stronę i zaczynam poszukiwania Chrysalis, i mam nadzieje że nie spotkamy się tak za rogiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 11, 2013 Autor Share Napisano Listopad 11, 2013 Po godzinie spotkaliście się ponownie, w korytarzu. Nigdzie nie było Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 11, 2013 Share Napisano Listopad 11, 2013 - Nigdzie jej nie ma? Kiedy chcieliśmy wyjść z sali to widzieliśmy zapłakaną Chrysalis, oddała również koronę - powiedziałem do siebie i zacząłem myśleć gdzie mogła by się ukryć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts