KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Siadam koło niej. - Jak to wszystko znosisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 - Staram się jak najlepiej - powiedziała i usiadła na łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Siadam koło niej. - Za to cię podziwiam. Wojna to wredna kochanka, a z ludźmi jest najdłużej. Ludzkość przez 20 000 lat swego istnienia miała tylko pięć dni pokoju. Ziemia jest ciężkim miejscem do przetrwania i jeśli nie jesteś silny, zginiesz jako pierwszy. Mój świętej pamięci ojciec zawsze mawiał "Tak zaplanuj wojnę, by wróg w chwili jej rozpoczęcia ją przegrał", tak samo zrobiliśmy z amerykanami. Zanim ludy arabskie zaczęły się buntować, Ameryka była najbogatsza, teraz to najbardziej zadłużone państwo jakie widziałem. Pamiętaj, nie ważne w jakiej będziemy sytuacji, zawszę będę przy tobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Twilight wysłuchała tego i pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Odwzajemniam obejmując ją kopytami. Czas byśmy spędzili razem więcej czasu, zasłużyliśmy sobie na to... chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Nie przerywając pocałunku, alicorn cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Powoli opadamy na łóżku by na nim spocząć, gdyż znów coś mnie prowadzi do tego czegoś co Capo tak uwielbia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 (ciach?) Twi jeszcze mocniej cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 (ciach) No to pora rozpocząć scenę, niech się zacznie miłość... czy jakoś tak szło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 [ciach ] Na zewnątrz powoli wzeszło słońce. Ty i Twilight leżeliście pod kołdrą, przytuleni do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Patrze z czułością na Twilight, jestem szczęśliwy że teraz jest przy mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Twi przymknęła oczy i jeszcze raz cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Odwzajemniam pocałunek z czułością jaką ją darze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 - Nie myślisz, że powinniśmy już iść poszukać Chrysalis? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 - Powinniśmy. Im szybciej to skończymy tym lepiej dla nas... i dla Equestri. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Twilight wstała z ociąganiem i ruszyła w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Idę za nią by następnie otworzyć drzwi i rzec. - Klacze przodem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Twi wyszła na korytarz i ruszyła w prawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 Idę za nią do miejsca gdzie się udaje, mając nadzieje że spotkamy resztę ekipy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 14, 2013 Autor Share Napisano Listopad 14, 2013 Wszyscy już byli na miejscu i jedli śniadanie w sali tronowej. Była odbiciem lustrzanym sali w Crystal Empire, za wyjątkiem gobelinów, posągów i witraży, które związane były z motylami lub Papillon. Motyle latały po sali, ale najwyraźniej nikomu to nie przeszkadzało. Obok królowej, ja specjalnym stojaku siedziała wielka ważka ze skrzydłami w pomarańczowej i fioletowej barwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 14, 2013 Share Napisano Listopad 14, 2013 - Ciekawie się zapowiada - rzuciłem i podszedłem do stołu by następnie powiedzieć. - Witam wszystkich, i życzę smacznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 Dzięki - odpowiedzieli wszyscy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Siadam przy wolnym krześle i spoglądam co jest do jedzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 Na stole było mnóstwo bogatego jedzenia. Na środku stał tort w kształcie motyla. Podleciał do ciebie motyl w śmiesznie wyglądającej czarnej muszce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 What the... czy ten motyl ma kurwa muszkę. Patrze na niego nie pewnie gdyż one chyba jest... kelnerem? Ja pierdole jak on udźwignie talerz. Przekazuje mu że sobie poradzę sam, znakiem, bo oczywiście nie powiem mu tego. Capo by się mnie uczepił... znowu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts