Nightmare Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 Motylek odleciał w stronę Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Sprawdzam jakie danie jest najbliżej mnie, gdyż głodny jestem że zjadłbym konia z kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 Najbliżej była sałatka owocowa i miseczka z ogórkami kiszonymi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Nakładam sobie trochę tego i tamtego i zaczynam jeść nie przypominając świni która nie jadła od dwóch dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 15, 2013 Autor Share Napisano Listopad 15, 2013 Do Papillon podleciało kilka ważek trzymających pergamin. Królowa wzięła go w magię, rozwinęła i przeczytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 15, 2013 Share Napisano Listopad 15, 2013 Czekam na jej reakcje jednocześnie pałaszując zawartość mego talerza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Po kilku minutach jedzenie było już zjedzone. Papillon odłożyła pergamin obok swojego tronu i powoli jadła ciasteczka o kształtach ważek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Ważki... motyle... co jeszcze? Nie... wole nie wiedzieć. Sprawdzam jakie są koło mnie łakocie jak ciastka czy ciasto... obojętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Było kilka małych ciasteczek poskręcanych w ślimaczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Nakładam se kilka i je zjadam, mam nadzieje że smakują dobrze, bo od dawna nie miałem cukru w ustach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Wszystko na tym stole było przepyszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Biorę sobie parę ciastek i zaczynam je zjadać. Co jakiś czas spoglądam na osoby jedzące koło mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Wszyscy pałaszowali, aż im się uszy trzęsły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Więc jem do póki nie zapełnię swojego brzucha czym popadnie. Oczywiście z kulturom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Dopiero po jakiejś godzinie poczułeś się najedzony, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Rozsiadam się na krześle i mówię. - Uszanowanie dla szefa kuchni. W życiu się tak nie najadłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Wszyscy się z tobą zgodzili. Papillon pogłaskała ważkę po skrzydle i wstała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Wstaję ze stołu. - Jak co będę w swojej komnacie - powiedziałem i ruszyłem do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Gdy tam dotarłeś, okazało się, że łóżko jest pościelone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Jak pięknie. Idę przeczyścić sprzęt gdyż musi być gotowy na każdą akcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Po chwili wszystko było gotowe na ewentualny atak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Więc idę zwiedzać ten zamek oglądając go w całych szczegółach, zaprawdę powiadam piękna to budowla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Nie było w nim miejsca, gdzie nie byłoby motyli lub ważek. Jednak nie spotkałeś nigdzie żadnego kucyka. Budowla wykonana była na planie pałacu w Crystal Empire. Lub na odwrót. Na ścianach wisiały kolorowe gobeliny. Jakiś motyl podleciał do ciebie, trzymając malutką czekoladkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 Biorę ją. - Dziękuje? - spoglądam na czekoladkę i ją zjadam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 Motylek wykonał gest, jakby ukłon i odleciał. Czekoladka rozpłynęła ci się po ustach. To najpyszniejsza czekoladka, jaką kiedykolwiek jadłeś. Do tego nie czułeś żadnego nadzienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts