KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Tu jest kurwa idealnie. Nigdy nie sądziłem że czekolada może rozpłynąć się w ustach bez pomocy nadzienia. Ciekawe czy tutaj są ogrody, więc idę sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 Oczywiście, że były. Wszędzie latały wielkie ważki i motyle. Kolorowe krzewy zostały ostrzyżone na kształty owadów i magicznie lewitowały nad ziemią. Kwiaty pokrywały każdy centymetr kwadratowy trawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 - Ładnie tutaj - powiedziałem po czym idę szukać Ghosta lub Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 Obaj siedzieli na ławce i gadali o czymś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 Podchodzę do nich. - Siema wam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 - Heja - rzucił Ghost z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 - Co porabiacie? - rzuciłem też z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 - Gadamy sobie, a ty? - zapytał Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 - Zwiedzam sobie ten ogród. O czym gadacie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 - O klaczach - powiedział najzwyczajniej w świecie Capo, na co Ghost lekko się zarumienił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 - Acha... o której to klaczy rozmawiacie jeśli można się zapytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 - O wszystkich po trochu - powiedział spokojnie Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 - Czyli u ciebie standard. Co byś zrobił gdybyś się dowiedział że znów mam dziewczynę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 17, 2013 Autor Share Napisano Listopad 17, 2013 - Bym polizał jednego z tych motyli - powiedział, odganiając od siebie kilka natrętnych owadów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 17, 2013 Share Napisano Listopad 17, 2013 - No to śmiało, liż - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 - Najpierw powiedz, kto to - zaprotestował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) - Twilight Sparkle - odparłem z uśmiechem, no to będzie nowy news w gazecie. Edytowano Listopad 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 Capo gapił się na ciebie. Następie w osłupieniu złapał jakiegoś motyla i polizał biedaka po skrzydle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 Zaczynam się śmiać. - Żałuje że w takich momentach nie mam kamery lub aparatu - rzekłem nie mogąc się przestać śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 Podleciał do ciebie motyl o barwie niebieskiej w czerwone wzorki i zachciało ci się śmiać. Nie z powodu motyla, a tego, że trzymał zdjęcie z jednorazowego aparatu przedstawiające jednorożca liżącego żółtego motylka w czarne ciapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 (edytowany) Biorę zdjęcie. Kiwam głową do motyla z uśmiechem jako podziękowanie i chowam szybko zdjęcie. - Capo... co ty taki osłupiony? Edytowano Listopad 18, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 - Moge psestac? - zapytał z językiem przy skrzydle motyla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 - Dobrze, nawet nie musiałeś. Ale odpowiedz, czemu tak osłupiałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 - Ty tak ciągle wariowałeś, że nowej dziewczyny nie będziesz miał - powiedział i puścił motyla. Owad w podzięce za mycie trzepnął go skrzydłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 - Jednak się myliłem i mam teraz piękną dziewczynę... więc szafa gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts