Nightmare Napisano Listopad 18, 2013 Autor Share Napisano Listopad 18, 2013 - Spoko - powiedział Capo i splunął w trawę. - Co te robale mają na tych skrzydłach?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 18, 2013 Share Napisano Listopad 18, 2013 - Nie wiem. Ale ca przyznać że zajebiście potrafią obsłużyć gości. Czułem się normalnie jak szlachcic, za którym lat tona służby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - Za tobą? - zapytał kpiąco Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 - Mniej więcej... Widzę że ty też polubiłeś tą "służbę - rzekłem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - Po prostu raj - powiedział i położył się na grzbiecie na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 - Czemu u nas tak nie ma, się pytam. Choć trochę to wkurwiające że Motyle podnoszą taki rydwan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - A tam, po prostu wygodne - rzucił Capo i zaczął się tarzać w kwieciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 - Eeee co ty robisz jak matkę kocham? - spytałem się zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - Korzystam. Taka naturalna woda kolońska o zapachu kwiatów - powiedział i wturlał się pod jakiś krzak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Wciąż zdziwiony patrze na to potem cofam się i sprawdzam czy wciąż mam to ukryte zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 Foteczka wciąż jest na swoim miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 - To ja idę. Cześć - powiedziałem i zaczynam szukać najbliższej przyjaciółki, by pokazać to zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 Pierwsza, którą zobaczyłeś była Dash. Leciała między krzakami jak na torze przeszkód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 - Siema - macham do niej ignorując to że jeszcze niedawno skakaliśmy se do gardeł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - Hejaaaaa! - wrzasnęła, nie przerywając ostrej ósemki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 - Chcesz zobaczyć ciekawe zdjęcie Capo? - spytałem się z uśmieszkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - Dooob... - resztę słowa wcięło, gdy górna połowa Rainbow znalazła się w żywopłocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Zacząłem się śmiać. Kurwa, APARACIARZ! GDZIE TY JESTEŚ! Edytowano Listopad 19, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - Mbwwbwmbmw! - przytłumiony wrzask dobiegł do ciebie z krzaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 - Czekaj pomogę ci - powiedziałem i podbiegłem do niej by pomóc jej się wydostać z tych krzewów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - Zostammmm! - wykrzyknęła i kopnęła cię w twarz. Praktycznie widziałeś śliwę, która urośnie rano pod twoim okiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 - Ej ja chce ci pomóc wyjść - powiedziałem obrażony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 19, 2013 Autor Share Napisano Listopad 19, 2013 - Poraze zobe - dotarło do ciebie z krzaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 19, 2013 Share Napisano Listopad 19, 2013 Więc czekam cierpliwie aż wyjdzie. Ciekawe ile minie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 Wyszła po półgodzinie. Wypadła z krzaka jak korek z butelki i uderzyła plecami w przeciwległy krzak. Powoli po nim zjechała na trawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts