KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 (edytowany) - Wszystko dobrze? - spytałem się z ciekawością... Edytowano Listopad 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 - T.A.K. - wycedziła, wstała i mocno dołożyła ci w twarz. Będzie druga śliwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 (edytowany) Cofam się lekko. - A TO ZA CO!? - spytałem się zły. Edytowano Listopad 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 - Za to, ze mnie rozproszyłeś! - wrzasnęła i odleciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Prychnąłem i idę kurwa po kurwa okład bo nie dość że kurwa mnie twarz nawala to jeszcze dostałem za chęć pomocy. Idę szukać jakiejś pomocy z moim sinym problemem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 Niedaleko zobaczyłeś Twilight przy marmurowej fontannie przypominającej wielki kryształ, z którego różnych zakończeń tryskała woda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 O o, będę miał problem. - Cześć kochanie - mówię do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 - Cze... - Urwała w pół słowa. - Co ci się stało? - zapytała od razu. Jej róg zabłysł na różowo, gdy dotknęła nim miejsc po uderzeniach. Ból zaczął powoli ustawać. niestety bardzo powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 - Długa historia. Chciałem pogadać i zakopać mój topór wojenny z Rainbow Dash, ale rozproszyłem ją w czymś i wleciała w krzak z czego się pół godziny wydostawała. Za próbę pomocy, dostałem z tylnych kopyt w twarz - pokazuje miejsce pierwszego sińca - ... a jak się uwolniła to przywaliła mi drugi raz za rozproszenie jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 - To musiała robić coś na serio ważnego. Dla niej - powiedziała Twi. Ból ustał zupełnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 - Latała coś w kółko... chciałem też jej pokazać to - powiedziałem i pokazałem jej fotkę Capo liżącego motyla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 Twi zakryła kopytkiem usta, aby zatrzymać śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 (edytowany) - Wiem, śmieszne to było i pewnie wciąż jest w toalecie spłukując "To coś co ten motyl miał na skrzydle". Motyl był wdzięczny za umycie skrzydeł. A ta historia czemu on to lizał, ma początek trzy lata temu. Edytowano Listopad 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 - W ogóle... Czemu on polizał tego motyla? - zapytała alicorn, siadając na ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Siadam koło niej. - Początek tej historii miał miejsce trzy lata temu kiedy to zginęła Mily. Dwa dni po akcji Capo założył się z Ghostem o to że nie znajdę już dziewczyny, a co wtedy zrobi to już później ustalą, i wyszło na tego motyla. Wracając, Ghost wierząc we mnie, zgodził się na zakład a miał plan by oblać Capo smołą a następnie obsypać go piórami... klasyk. Ghost myślał że już przegrał ale wtedy dzień od ataku ludzi na ten świat, powiedziałem mu o tym że cię kocham i boje ci się to powiedzieć bo jak wtedy na mnie nakrzyczałaś w Canterlocie to się bałem że szansa na nasze zejście będzie nikła. Jak Ghost usłyszał o tym że wpadłaś mi w oko, to pomagał mi bym się z tobą zszedł, nie wiem czy robił to wtedy dla mego dobra czy dla zakładu. Mi powiedział o tym zakładzie dwa tygodnie temu. Goniłem Capo z patelnią wokół obozu chyba z dobre dwie godziny krzycząc że zakłada się o moje uczucia i inne. Nawet jak by zakład nie miał miejsca to prędzej czy później też byśmy się zeszli. Oto cała Historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 Twi uśmiechnęła się i cię pocałowała. - To nieźle sobie twoi przyjaciele radzili w zakładach. - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 - W armii nie mieli sobie równych. Dziękuje za pozbycie się sińców, kochanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 - Nie ma za co - powiedziała i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 Odwzajemniam uścisk, ciepło bratniej duszy jest jak nieskazitelna coś tam coś tam. Jest niesamowicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 20, 2013 Autor Share Napisano Listopad 20, 2013 Twi pocałowała cię jeszcze i wstała. - Chyba już czas poszukać Chrysalis - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 20, 2013 Share Napisano Listopad 20, 2013 - Dobrze, mam nadzieje że nie dojdzie podczas spotkania z nią do niepotrzebnego rozlewu krwi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 - Nigdy nie wiadomo - powiedziała i ruszyła w stronę pałacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Bez słowa idę za nią tam gdzie się udaje, mam złe przeczucia co do spotkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 I po chwili ponownie zaczęły się żmudne poszukiwania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Rozpoczynam poszukiwania Chrysalis choćby sam, kiedy ją znajdziemy zakończymy to wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts