Nightmare Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 Wszędzie były motyle. Wszyscy spotkaliście się przed komnatą, która kiedyś była sypialnią Chrysalis. Jedyne pomieszczenie, którego nie sprawdziliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Otwieram drzwi i jako pierwszy wchodzę do środka sprawdzając czy ona tu jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 Była. Spała na łóżku. Poduszka była mokra od łez. Papillon podeszła do niej. Chrys otworzyła oczy i spojrzała na nią. - Nie ma cię tu. To mój kolejny głupi sen. Zaraz znikniesz - powiedziała tonem kucyka, który się poddał. Następnie wcisnęła głowę w poduszkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 Podchodzę do nich i mówię, wiem że tego pożałuje. - Ona tu jest, dzięki nam - powiedziałem ze współczuciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 Chrysalis podniosła głowę i spojrzała jeszcze raz na Papillon. Następnie z prędkością światła wstała i przytuliła ją. Obie królowe znów były razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 21, 2013 Share Napisano Listopad 21, 2013 - Rozumiem przez co przeszłaś Chrysalis. Ja też nie mam rodziny. Zabrali ją ci których tutaj sprowadziłaś, mój wujek, ojciec i inni bojownicy o wolność z mojej rodziny. Nic mi ich już nie przywróci, ale wiem że mogę sobie odpłacić pomagając innym, dlatego nie wkładałem w wojnę dużej wagi. Powiedz mi jedno, czemu ci zależało by mnie znaleźć, jeśli mogę wiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 21, 2013 Autor Share Napisano Listopad 21, 2013 Dopiero po paru dobrych minutach przytulasa Chrys i Papillon, otrzymałeś odpowiedź. - Po prostu zauważyłam, że powstało pęknięcie. Mam swoją ochronę, która dostarczyła mi informacji, że to ty je wykonałeś. Myślałam, że może... Uda ci się... - powiedziała. Jej ton był zopełnie inny, już nie władczy i dominujący, a uległy i spokojny. Płakała, tuląc Papillon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) - Jeśli to prawda, to wyjaśnia czemu Papillon do mnie przemówiła. Dla nie kumatych wyjaśnienie. Parę dni temu w kiedy dotarliśmy do zamku Chrysalis, bo dowiedzieliśmy się o Papillon w krysztale, podczas badania powiedziałem parę niemiłych słów na twój temat - wskazałem Chrysalis - potem... przemówiła do mnie Papillon. Powiedziała bym nie robił niczego według mej pierwotnej natury, od tamtego czasu robiliśmy wszystko by ją uwolnić. Żądza mordu na Chrysalis powróciła kiedy dostałem wizje "Przesłuchania" Twilight. Ale ogarnąłem się i obiecałem sobie że zabiję cię tylko w razie konieczności, ale ciesze się że udało nam się dojść do porozumienia. Poza tym nie zauważyłem byś terroryzowała Eque... Zaraz... Ghost ile minęło dni od naszego przybycia do tego świata? Edytowano Listopad 22, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 - Nie liczyłem - pegaz wzruszył kopytami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 (edytowany) - Aha - powiedziałem i następnie odwróciłem się do Chrysalis. - TO co teraz zrobimy w sprawie Equestrii? Edytowano Listopad 22, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 - Odwołam żołnierzy. Każę im odbudować Crystal Empire. Wyślę ludzi z powrotem - powiedziała, niemal recytując. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 - Co do ludzi. Odeślij tych, a przyjmij innych. Chodzi o mój lud. Oni tam cierpią, przez tych których ściągnęłaś. Tylko o to proszę, o nic więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 Chrys tylko pokiwała głową i przytuliła ponownie Papillon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 Uśmiechnąłem się. Jeśli zapewni miejsce dla mych ludzi do życia, to mogę jej wybaczyć. Podchodzę do Ekipy. - Na to wygląda że już po wojnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 - Chyba tak - rzucił Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 22, 2013 Share Napisano Listopad 22, 2013 - Czyli idziemy do domu żyć normalnie - powiedziałem z uśmiechem. Trzymam Chrysalis za słowo, mam nadzieje że przywiezie tutaj mój lud, ja już tego dopilnuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 22, 2013 Autor Share Napisano Listopad 22, 2013 Twilight podeszła do ciebie i mocno przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Odwzajemniam i jednocześnie całuje Twi w policzek, z lepszym humorem niż zazwyczaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 - Wygląda na to, że już koniec - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) - Tak... to już koniec - odszepnąłem jej. Po chwili całuję ją w usta. Edytowano Listopad 23, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Odwzajemniła pocałunek i jeszcze raz przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Po paru chwilach puszczam ją. - No... wracajmy do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 - Tak - uśmiechnęła się. Na czele wyszły Papillon i Chrys, zaraz za nimi reszta grupy. Zostaliście sami w pomieszczeniu. Twi powoli ruszyła w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Wychodzę jako ostatni z pomieszczenia. Wreszcie koniec... wojna skończona, można wrócić do normalnego życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Jednak wiele się zmieniło. Zostałeś kucykiem, pokochałeś Twilight... Teraz czas zacząć nowe życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts