KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (Kontynuujemy? ) Wiem, mózgu. Wracam z Ekipą do PonyVille. Wiedząc że mój lud będzie bezpieczny, będę spokojny. Teraz cza rozpocząć nowe życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Spotkałeś się z resztą na dziedzińcu. Stały tam już rydwan Papillon i Chrysalis. Zapakowaliście się na oba i ruszyliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Nie panikuj, Nie panikuj. Nie spadnie nagle w wulkan. Obejmuje twilight kopytem i cierpliwie czekam aż dojedziemy do Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Bezpiecznie dolecieliście do Ponyville. Wszystko powoli było odbudowywane po ataku ludzi. Kucyki wyglądały na lekko zbaraniałe na widok Podmieńców budujących im domy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Niezły widok mówię szczerze. Wczoraj wrogowie, a dziś pomoc budowlana. uśmiecham się na ten widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Nikt nie zwrócił na to uwagi. Wszyscy wyładowali się z wozów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Wychodzę z pojazdu i staje koło Twilight. - Dziękujemy za podwózkę - powiedziałem z wdzięcznością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Chrys lekko się ukłoniła i wróciła z Papillon do rywanów. Oba odleciały w stronę Canterlot, zostawiając waszą grupę w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Patrze na odlatujący rydwan z nadzieją że Chrysalis dotrzyma danej mi obietnicy. Mój lud znajdzie tu azyl inaczej... będę szukać dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 Dash od razu odleciała w stronę odbudowywanego miasta w chmurach. Reszta powoli się rozeszła. Zostaliście tylkowy: Twilight, Capo, Ghost, Laura i ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 - Zakończone. Wojna skończona. Szczerze mówiąc nie sądziłem że to można pokojowo załagodzić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 - Ja też... Ale... Co teraz? - zapytał Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 (edytowany) - Ja do wojska na pewno nie wrócę. Za dużo wspomnień. Znajdę jakąś pracę, by móc się ustatkować. A wy co zamierzacie? Edytowano Listopad 23, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 - Ja nie wiem, się zobaczy - powiedział Ghost. - Się pomyśli - rzucił Capo. Laura milczała, ale wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 - No cóż. Mamy sporo czasu na obmyślanie - odpowiedziałem z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 - Nom. To ja spadam - powiedział Ghost i ruszył w stronę domu Fluttershy. Capo pomachał i ruszył w stronę ratusza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 Spoglądam na Twilight. - To my też będziemy się zbierać - zbliżyłem głowę do Twilight - A co z Laurą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 23, 2013 Autor Share Napisano Listopad 23, 2013 - Może pójdzie do ratusza, aby poprosić panią burmistrz o pracę i zamieszkanie - powiedziała cicho i również skierowała swe kroki w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 23, 2013 Share Napisano Listopad 23, 2013 - Lauro, więc udasz się do ratusza? Może będzie tam coś dla ciebie odpowiedniego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 - Nom. Może - powiedziała i ruszyła w stronę budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Więc jeśli dobrze się orientuje to chyba teraz mieszkam w bibliotece, więc idę do owego budynku. Może dostanę też pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 Twilight najzwyczajniej zajęła się układaniem książek na półkach w tylko jej znanych sposobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 - Pomóc ci w układaniu? - spytałem się szukając jakiejś roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 24, 2013 Autor Share Napisano Listopad 24, 2013 - Nie trzeba - powiedziała. Wszystkie książki z podłogi zaczęły latać między regałami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 24, 2013 Share Napisano Listopad 24, 2013 Obserwuje to... z podziwem. Też tak chce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts