KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 - Wyśmienicie. Ładnie pachnie - odpowiedziałem jej. Pachnie jak dopiero co narodzony kwiat, który wzrósł o wschodzie słońca po raz pierwszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Twi położyła ostatniego naleśnika na talerzu, polała stosik syropem klonowym i usiadła z nimi do stołu. Sztućce już tam leżały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Siadam przy swojej porcji i podnoszę sztućce i mówię - smacznego - potem zaczynam jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 W naleśnikach było odrobinę za dużo cukru, ale poza tym, były pyszne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Dokańczam je, potem zanoszę je do zlewu i myje dokładnie talerz i sztućce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Twi zrobiła to samo. - To co dzisiaj robimy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Spojrzałem na nią. - Może nauczysz mnie trochę o magii. Na razie umiem telekineze, ale moim zdaniem kiepsko mi to wychodzi. Jeśli nauczę się trochę więcej na temat magii, to pójdę szukać pracy w tutejszej szkole, albo jak mnie nie zatrudnią, to poszukam pracy gdzie indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 - Dobrze. To czego byś się chciał nauczyć najpierw? - zapytała i ruszyła do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 Idę za nią. - Może stworzenie światła z rogu, w przyszłości mi się to pewnie przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 - Po prostu skupiasz się na magii i wyobrażasz sobie, że jej część się odrywa, przeobrażając się w światło na końcu twojego rogu - wyjaśniła i dla potwierdzenia słów, rozświetliła pomieszczenie różowym blaskiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 - Dobrze. Spróbuje - powiedziałem po czym sam robię to światło korzystając z rad jakie mi Twilight wysunęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Powoli, powoli na koniuszku twojego rogu utworzyła się błękitna iskierka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 - Widzę że potrzebuje jeszcze czasu do nauki... - powiedziałem obserwójąc to coś co udało mi się wytworzyć na rogu. Może jak się mocniej skupie na magii to się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 Powoli zaczynała cię boleć głowa, a iskierka trochę się powiększyła. Wreszcie się zmęczyłeś i światełko spadło na dywan, gasnąc. - Spokojnie, trzeba iść do celu małymi kroczkami. Możemy codziennie trenować. Czas nas nie ogranicza - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 25, 2013 Share Napisano Listopad 25, 2013 - Dobrze. Mamy czas - powiedziałem masując lekko głowę. Jeszcze się tego nauczę, zobaczycie w końcu. Obiecuje wam że dojdę do standardu magii... cokolwiek by to znaczyło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 25, 2013 Autor Share Napisano Listopad 25, 2013 - Teraz odpocznij, a ja skoczę do Kącika Kostki Cukru po babeczki - powiedziała i poszła w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Dobrze kochanie - powiedziałem i usiadłem na fotelu i zacząłem masować bolące miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Gdy wyszła z domu, zrobiło się cicho. Jedyne, co czułeś to ból głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - może sen mi pomoże - powiedziałem i idę się na chwilę zdrzemnąć. Boli mnie jak cholera... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Gdy się obudziłeś, ból w głowie zmniejszył się z mocnego na lekki. Przed tobą, na stoliczku leżały apetycznie wyglądające, kolorowe babeczki. Na zewnątrz było już ciemno. (zakładam, że zasnąłeś w salonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 ( tak ) Przeciągam się i sprawdzam która jest godzina, zjadając jedną babeczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Było około północy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) - Sporo przespałem - powiedziałem. Dokańczam babeczki i idę sprawdzić czy Twilight już śpi. Cichaczem Edytowano Listopad 26, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Twi już smacznie spała. Co kilka minut przewracała się na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Może mi się uda zasnąć, więc delikatnie kładę się na łóżku i staram się zasnąć. Choć wiem że niedawno przespałem dzień to wątpię że zasnę teraz. Edytowano Listopad 26, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts