Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 W ciągu krótkiego snu, powtórzył się sen z poprzedniej nocy, tym razem mocniejszy i brutalniejszy. Gdy się obudziłeś, wciąż była noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Kurrwa... przyrzekam że jak to się powturzy zginą lu... podmieńce... nie, jednak zginą ludzie brzmi lepiej. Delikatnie wstaje i idę na dół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Babeczki wciąż leżą na stoliku, a na półce niedaleko spał Spike, smok Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Idę po jakąś książkę o podmieńcach i czytam ją w salonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Książka opisywała je jako honorowe stworzenia. Jednocześnie lojalne przyjaciołom i bardziej inteligentne niż się wydaje. Żywią się miłością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Ciekawe. Sprawdzę jaką mają historie. Może będzie ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Niestety, ich historia jest nieznana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Kwaśna mina sama nachodzi. Szkoda, ciekaw jestem ich historii. Sprawdzam która godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Powoli nadchodziła piąta rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Cholera, wcześnie wstałem - powiedziałem do siebie. Odkładam książkę na miejsce i sprawdzam czy jest jakaś sensacyjna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Nic. Cisza. Po prostu kolejny dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 No to szukam książki sensacyjnej. Następnie ja czytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Nie zdążyłeś nawet poszukać. Na górze usłyszałeś skrzypienie łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Wstała... ale co tak wcześnie? Idę sprawdzić co u niej. Edytowano Listopad 26, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Twi ziewnęła i wstała. Zobaczyła ciebie. - Co tak wcześnie? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Obudziłem się w nocy, i nie mogłem zasnąć. Więc poczytałem sobie trochę. Dziś ja robię śniadanie, więc co mam upichcić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Zrób niespodziankę - powiedziała i zaczęła ścielić łóżko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Tak jest - powiedziałem i poszedłem do kuchni sprawdzić jakie mamy składniki, trzeba jeszcze przygotować miskę tych klejnotów dla małego smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 'Mały smok' już zdążył się sam obsłużyć, gdyż siedział już na półce, pochłaniając kanapkę z szafirami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Cześć - powiedziałem i sprawdzam co jest w lodówce by wiedzieć jakie mam możliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Hej - mruknął Spike nie przerywając jedzenia. Lodówka była wypełniona różnościami. Pewnie było tam wszystko. Wystarczy szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 25 dag startej marchewki 1 rozgnieciony ząbek czosnku 3 łyżki oleju z orzechów ziemnych lub laskowych sól 3 łyżki soku z cytryny 1/2 łyżeczki cynamonu 15 dag jogurtu Kiedy będę je miał to marchewki i czosnek wymieszam w rondelku i podgrzewam na małym ogniu, ciągle mieszając, aż zmiękną (gdzieś koło 10 minut). Uważajm, aby nie przypalić, nie chce zapieprzać przez dom z gaśnicą. Po tym przyprawiam solą, cynamonem i sokiem z cytryny, dusze 5 minut, ostudzam. Na koniec daje na nie trochę jogurtu, i gotowe, a efekt gdzieś chyba taki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 (Dzięki tobie nauczę się gotować xD ) Gotowe danie stanęło na stole. Pachniało i wyglądało przepysznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (Nie ma za co Nakładam porcje moją i dla Twilight. To co zostanie chowam do lodówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Nagle, z d*py przypomniał ci się twój sen. Lub raczej koszmar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts