KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Kurwa... ja zaczynam nienawidzić swego mózgu. - ŚNIADANIE GOTOWE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Już idę! - zawołała z góry Twilight. Usłyszałeś odgłosy kopyt na schodach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Czekam na nią cierpliwie przy stole, dokładając sztućców i siadając a następnie czekając na Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Twi weszła do kuchni. - Mmmm... Pachnie pysznie - powiedziała, siadając do stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Dzięki... mam nadzieje że zasmakuje tak samo. Życzę smacznego - powiedziałem po czym rozpocząłem posiłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Jedzenie rzeczywiście było przepyszne. Wkrótce skończyliście posiłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Biorę talerze i sztućce i idę je umyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Twi ci pomogła. - Dziękuję za śniadanie, skarbie - powiedziała, całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Nie musisz dziękować. To była przyjemność, gotować dla ciebie - odpowiedziałem jej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Klacz uśmiechnęła się. - Porobimy coś dzisiaj... razem? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Jasne... z tobą zawsze - powiedziałem całując ją w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Co zaproponujesz? - zapytała po pocałunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Może romantyczna kolacja przy świecach o zachodzie słońca na polanie niedaleko stąd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Dobrze - powiedziała. Pocałowała ci jeszcze i przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Odwzajemniam pocałunek. Po chwili odrywam swe ista. - TO ja rozpocznę przygotowania - powiedziałem po czym idę do piwnicy sprawdzić czy jest stolik i dwa krzesła, które będę mógł przenieść na tą polankę. Obrusem i świecznikami z świecami nie pogardził bym też. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Wszystko było. Do tego znalazłeś nawet dwie poduszki w kształcie serc. Twi wyszła z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 ZAJEBIŚCIE! Teraz muszę to jakoś przenieść na tą polankę. Powiem że nie spodziewałem się poduszek w kształcie serc, ale ok. Zostawię je tu na razie bo ich tam nie przeniosę bo jeszcze Capo podpierdoli. Więc mam parę potraw które mogę upichcić. A skoro dobrze gotuje to może uda mi się znaleźć posadę jako kucharz, czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 O wilku mowa, a wilk... - Haloooooo? - wrzasnął na górze Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Wychodzę na górę. I podchodzę do Capo. - Dobry Capo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Gadaj - powiedział, siadając na pufie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Przekrzywiam głowę nie rozumiejąc o co mu chodzi. - Co proszę...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Jak jest z Twilight w łóżku - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Patrze się na niego z miną stylu "żartujesz kurwa" - W sumie... mogłem przewidzieć że to powiesz. Co cię tak nagle to zainteresowało? W zamku Papillon jakoś nie wypytywałeś. Edytowano Listopad 26, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - A co? Wtedy czasu nie było! - rzucił w obronie. - Teraz żądam opisów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 - Znam cie... jeśli nie powiem to nie dasz mi spokoju do mojej zasranej śmierci. Będziesz się o to pytał nawet kiedy będę miał rozmowę o pracę, podczas spotkania z przyjaciółmi, i podczas... wiesz co? Powiem tak, w tych sprawach, jest taka jak w magii... ma wyśmienity talent. Zadowolony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts