Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Bardzo - powiedział i wyszedł z szerokim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Westchnąłem... mam nadzieje że nie będzie z tym kłopotów. Idę przygotować posiłek na tą kolacje, znając życie, przygotowania i inne rzeczy potraw potrwa tyle że spokojnie zdążę zanieść wszystko na polanę i przygotować tam wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Wszystko miałeś gotowe na czwartą. Do zachodu słońca zostały jeszcze 3 godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Więc pozostaje mi czekać na polance z przygotowaną kolacją, sprawdzam czy ładnie wyglądam, jeśli się da oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Dało się. Ale zauważyłeś, że zapomniałeś o tych poduszkach w kształtach serc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Cholera... biegnę szybko po owe poduszki i wracam z nimi na miejsce randki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Zajęło ci to równiutką godzinkę. Wciąż miałeś jeszcze dwie wolne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Spędzę je na ostatnich poprawkach, by wszystko było w porządeczku. Jeśli będzie, siadam na krześle i czekam cierpliwie na moją ksieżniczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Powoli, od strony miasta nadeszła Twilight. Włosy miała świeżo umyte i wyczesane. Rozejrzała się z podziwem po polanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Wstaję i podchodzę do niej. - Witam, wyglądasz przepięknie - powiedziałem z podziwem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 - Ty też, kochanie - powiedziała, całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Odwzajemniam, po chwili odrywam usta i odsuwam jej krzesło by mogła usiąść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Twi uśmiechnęła się do ciebie i usiadła na wskazanym miejscu. - Doskonale to zrobiłeś - przyznała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Dziękuje - powiedziałem przysuwając ją do stołu, a po chwili ja siadam przy swoim miejscu. - Mam nadzieje że posiłek jaki włożyłem moje serce, będzie smakować. Starałem się przy nich jak nigdy wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - To widać. Wyglądają na przepyszne - powiedziała. (podaj, jakie dania przygotowałeś, plis ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (Proszę, PLUS przepisy Makaron studencki, Spaghetti z warzywami i majonezem i Klasyczne penne all`arrabbiata ) - Dziękuje. Gotowanie jest moją pasją, od dziecka lubię gotować. Myślałem nawet by zatrudnić się jako kucharz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 (jeść mi się zachciało ;_; ) - Powinieneś otworzyć własną restaurację, w której byś serwował dania ze świata ludzi - powiedziała Twi, nakładając sobie spaghetti na talerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) (przepraszam :( ) - Może nie wszystkie... - załamałem się. Na pewno nie będzie miło jak jej powiem o tym że ludzie jedzą mięso. Edytowano Listopad 27, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Szkoda - powiedziała z lekkim rozczarowaniem. - Ale dobrze by było. Wtedy kucyki poznały trochę waszych kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) - Znaczy... restauracje mogę założyć, tylko nie wszystkie potrawy mogę wystawić, bo są dla was... nie jadalne. Dań wegetariańskich mamy dużo więc restauracja się utrzyma na nich. Edytowano Listopad 27, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Twilight uśmiechnęła się i zaczęła jeść. Powoli zachodziło słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Spoglądam na zachód słońca. Patrze na nie chwile, jak zajdzie to, zapalam świeczki. Nie jestem specem, ale romantycznie jest. Po chwili nakładam sobie trochę makaronu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Gdzieś z krzaków dotarły do ciebie skrzypce i kilka chichotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Niespodziewana orkiestra? Chichoty? Nieźle... los mi sprzyja. DZIĘKI TAM NA GÓRZE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Lekka szamotanina i na polanę wpadły połamane skrzypce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts