KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Nawet fajnie grali - powiedziałem do partnerki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Ciekawe tylko, kto... - powiedziała Twi. Z krzaków dobiegały śmiechy i szamotanina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Chyba się domyślam... według mnie to siostra AppleJack i jej koleżanki - powiedziałem. Te od tej romantycznej trutki. Spoglądam w tamtą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Nie. Śmiechy brzmiały na kucyka dorosłego, do tego ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Co robimy z podglądaczem? - spytałem się żony, mam złe wspomnienia co do tego śmiechu, tylko z Capo mi się kojarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Najpierw zajrzyj, kto to - powiedziała, uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - To zaraz wracam - powiedziałem, wstałem z krzesła i podszedłem sprawdzając kto to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 W krzakach leżał, śmiejąc się, Capo. Trzymał w kopytku linkę, która łączyła się z pętlą na szyi Ghosta, siedzącego obok. Gdy jednorożec cię zauważył, od razu zapytał: - Kiedy się całujecie? Była muzyka, ale ten tu rozwalił mi instrument - powiedział, pokazując na Capo. - On mnie tu zaciągnął! - bronił się pegaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Linka potwierdza twoją obronę Ghost - powiedziałem do pegaza i zwróciłem wzrok na Jednorożca. - Capo... co ci tak zależy na widoku jak się całujemy? Nie wystarczył ci ten motyl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Wiem, co będzie po pocałunku - powiedział i wyszczerzył zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Spodziewasz się że zrobimy TO na polanie? Kiedy ty patrzysz? To co robimy to nasza prywatna, sprawa. A poza tylko mnie męczysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Nie. Wczoraj patrzyłem, jak robią to Ghost i Fluttershy, a dziś rano, jak robi to Rarity z jakimś sztywniakiem. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Patrze się na niego jak na przygłupa. - Serio? Masz robotę czy nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Tak, ale na południe. - uśmiechnął się jeszcze szerzej. Ghost próbował wszystkimi kopytami zdjąć pętelkę. Na jego policzku rozkwitł rumieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - uwolnij go... nie widzisz że ma dość, nawet nie wiem po co go przywiązałeś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Nie przywiązałem. Po prostu nie umiem tego trzymać, a on tak - powiedział, podnosząc do góry aparat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) Westchnąłem. - Chcemy być sami, a możliwe że właśnie rozwaliłeś mi wieczór capo Edytowano Listopad 27, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Meh... I nici z tyiaka monet - westchnął Capo, rozwiązał linkę, złapał aparat i ruszył w stronę Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Westchnąłem i wróciłem do stołu, wiem że Ghost pójdzie zaraz, a jak nie, to może być w ukryciu. Ja mu ufam. - To był Capo... z aparatem. Był też Ghost i chciał zagrać na skrzypcach, ale Capo je rozwalił - powiedziałem siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Na odwrót! Ocaliłem wasze uszy od tej muzyki! - wrzasnął Ghost z oddali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Poprawka, on rozwalił te skrzypce - powiedziałem. Mając nadzieje że on już se pójdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Po chwili usłyszałeś oddalające się skrzydła. - Gadaliście na całą polanę, więc słyszałam - powiedziała Twilight spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Przepraszam za to... - powiedziałem smutnym tonem. Idiota, idiota ze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Nic się nie stało - powiedziała Twilight, pochyliła się i pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Odwzajemniam, to miło że nie gniewa. Jednak coś odróżnia ją od Milly. Milly wtedy rzuciła by się na Capo, rozebrała i zrobiła by mu zdjęcia i puściła by go wolno bez ubrać, a zdjęcia rozesłała po obozie i najbliższej osadzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts