Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Teraz to by było trudniejsze, gdyż Capo i tak paradował nago. Po kilku minutach posiłek był już skończony, a świeczki zapalone. Zrobiło się ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Piękna noc - powiedziałem po czym wyciągnąłem poduszki i umieściłem je na trawie w stronę księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Usiedliście tam razem. Nagle z tyłu rozległo się krótkie 'Pstryk!' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Capo... - Sądzisz że ta restauracja by mi się udała? - spytałem patrząc się na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Kolejne 'Pstryk!' - Zdecydowanie tak - powiedziała. - W życiu nie jadłam nic lepszego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Oj tam... są lepsi w gotowaniu - powiedziałem będąc skromnym. Niech se już kura robi te zdjęcia. I tak jutro zginie pod powozem... którzy przez przypadek popchnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Nie możliwe - powiedziała i przytuliła cię. Kolejne 'Pstryk, pstryk!' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 odwzajemniam to. On nie zginie od powozu. Powiem Rainbow dash, że Capo nazwał ją Tęczowym Pedałem, wtedy zginie w cierpieniach... albo... kurwa, pomysły mi się skończyły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Kocham cię, Al - powiedziała. I kolejne 'Pstryk!' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (edytowany) - Ja ciebie też, Twi - powiedziałem czule, po czym podnoszę jej głowę by nasze oczy się spotkały. - I nie opuszczę cię, aż po kres czasu - po tych słowach delikatnie ją całuje ale z nutką namiętności.. Przysięgam, zajebie Capo Edytowano Listopad 27, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Seria pstryków. Twilight odwzajemniła pocałunek. Nareszcie mieliście normalną randkę, gdzie oboli byliście w pełni zdrowia, bez goniącego was czasu. Jedynie Capo siedzący z tyłu, ale to szczegół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Po nieśmiałych pocałunkach przechodzę do pewniejszych, bardziej najmętniejszych. Pocałunki z języczkiem pozostawiam na koniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Wszystkiemu towarzyszyły pstryki. Capo nie oszczędzał kliszy. (napisz, kiedy ciach) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (może teraz?) Chyba wiem do czego to się sprowadza. Nie ma co... Capo na to czekał, a to będzie jego ostatni widok gdyż jutro własno kopytnie go zatłukę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 [ciach] Capo przestał pstrykać, gdy wy skończyliście. Twi przytuliła cię jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Chyba randka udana, nie licząc tego idioty z aparatem ale to szczegół. Obejmuje ją kopytem i przybliżam swoje ciało tak byśmy się stykali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 (a to się nie skończyło? ) Twi nic nie zrobiła. Tylko cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 (skończyło, skończyło, tak dla romantyczności teraz. Większa zwała była by gdyby się nie zabezpieczyła przed chwilą) Leże tak przez jeszcze kilkanaście minut, potem mówię do mojej kochanej. - I jak ci się podoba Randka, kochanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 ( :< a chciałam to dać kiedyśtam... ) - Idealna - powiedziała i przymknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 ( mi tam obojętnie kiedy to będzie ) No cóż, śpiący jestem że japierdole. Uśmiecham się, gaszę świeczki za pomocą magii i zasypiam. Przypomina mi się chwila kiedy niosłem ją na plecach z Canterlotu do Ponyville. To śniadanie jakie jej zrobiłem wtedy, prymitywny opatrunek. Ale udało nam się dojść aż tutaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Gdy się obudziłeś, Twilight spała wciąż przy tobie. Obok ciebie leżało kilka fotek z poprzedniej nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Oglądam je pół przytomnym wzrokiem, tak by jak by się obudziła, to żeby tego nie widziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Nic nie zapowiadało, by alicorn miała się za chwilę obudzić. Zdjęcia były przeklęcie wyraźne. Widać na nich było każdą scenę waszej miłości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Zabije gnoja... ZGINIE W CZELUŚCIACH PIEKŁA WYKASTROWANY! Chowam zdjęcia, i czekam aż się moja klacz obudzi, zostawić jej, nie zostawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Po kilku minutach Twilight powoli otworzyła oczy. - Dzień dobry, Al. Jak spałeś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts