KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - A wyśmienicie - powiedziałem z uśmiechem. - A ty? - spytałem się jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Wspaniale - powiedziała cicho i przytuliła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Odwzajemniam, po kilku minutach wstaję całując ją w policzek i idę zaczynać sprzątać po naszej randce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 W nocy wiatr rozwiał część resztek, więc nie było zbyt czysto. Jednak z pomocą Twilight, sprzątanie poszło w try miga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Sprzęt zanoszę z powrotem do piwnicy, a obrus i poduszki czyszczę jeśli są brudne. Dzisiaj zacznę się też rozglądać za lokalem gdzie powstanie moja restauracja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Zauważyłeś jeden budynek na sprzedaż, niedaleko biblioteki. Wyglądał nieźle, trochę sprzątania i wszystko byłoby spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Sprawdzę tylko jaka cena, mam nadzieje że nie tyle ile zarobie przez całe życie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Dosyć tanio. Jak na budynek. Około 1500 monet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 ... czyli jestem gorzej niż biedny, gdyż kasę jaką zarobiłem u Applejack wydałem na kolacje którą wtedy zrobiłem ekipie. Może się jeszcze znajdzie tam robota... idę powiedzieć Twilight o moim zabiarze zapracowania na ten budynek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - To nie jest tak dużo - powiedziała. - Mogę ci dać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Uśmiecham się, miło z jej strony ale... - Miło z twojej strony, ale nie mógłbym przyjąć tej kwoty.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Co moje, to i twoje, kochanie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Spoglądam na nią. - Dziękuje. Daje ci me słowo że zwrócę pieniądze jak tylko zarobię tę kwotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 - Nie musisz - powiedziała. Jej róg zabłysł, a obok ciebie pojawiła się brzęcząca torba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 - Wiem, ale i tak zwrócę - powiedziałem po czym ją ucałowałem i poszedłem kupić owy budynek. Będę musiał znaleźć dostawcę jeśli chodzi o zapasy pożywienia. I jeszcze pracowinków, ale chyba kumple mi pomogą jeśli mają chujową pracę... a jak nie, to się poszuka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 27, 2013 Autor Share Napisano Listopad 27, 2013 Zauważyłeś adres. Należy pod niego wysłać jakiś tam papier i pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Sprawdzam jaki jest wzór tego papieru po czym robię odpowiedni świstek a następnie idę z kasą na podany adres, bo jeśli chodzi o kasę i listonoszów, to wole takich rzeczy nie robić. Jak byłem zmuszony do mieszkania w USA, to niekiedy widziałem że moja paczka od brata z pieniędzmi była otwarta i prawie ogołocona, szef listonosza rzekomo nic nie znalazł wtedy. Wole osobiście takie rzeczy robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Aktualnie właściciela nie było w domu. Ponoć nazywał się Cup Mixer, czy jakoś tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 No niech stracę, idę na pocztę by to wysłali. Położą u niego w skrzynce, a ja będę mógł wrócić do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Po chwili szary pegaz wziął od ciebie paczkę, sprawdził adres i nazwisko odbiorcy i pofrunął. Wychodząc, zauważyłeś stojak z gazetami. Ekspres Ponyville. Z tobą i Twilight siedzących obok siebie na zdjęciu na okładce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 O nie... podchodzę do to stoika by zdobyć tą gazetę i czytam od razu artykuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Nagłówek głosił "Księżniczka Twilight... ZAKOCHANA?!" i pod tym wszystkie zdjęcia, które cyknął Capo w nocy na polanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Czytam uważnie nagłówek i sprawdzam kto stał za stworzeniem artykułu i kto robił zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Artykuł napisał jakiś kucyk, a zdjęcia Capo. Napisane było Anonim, ale pod tym było zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Odkładam gazetę na półkę i idę szukać Twilight. Kurwa, mam nadzieje że po drodze nie będą się na mnie gapić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts