Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Twoja nadzieja prysła. Wszyscy gapili się na ciebie, jak na kolorową małpę. Twilight była w bibliotece, przygotowywała zupę pomidorową na obiad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Zdenerwowany podchodzę do Twilight. = Cześć kochanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Witaj - powiedziała i pocałowała cię. - Jak kupno budynku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Wysłałem odpowiednie dokumenty i pieniądze, niedługo powinienem dostać odezw. Poza tym, gazeta przyszła? Czy w tym kraju nie przychodzą z gazetą pod sam dom? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Poprosiłam Derpy, by mi nie przynosiła. Wtedy, przechodząc obok stojaka mogę zadecydować, czy chcę za nią płacić - powiedziała, wrzucając ryż do drugiego garnka z wodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Bo... jak by ci tu to powiedzieć... jesteśmy na pierwszej stronie - powiedziałem przymykając oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Twi odwróciła się do ciebie twarzą, z oczami rozszerzonymi ze zdziwienia. - Ale... Jak? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Nie wiem... podczas randki ktoś nam musiał robić zdjęcia. A w okolicy kręcił się tylko jeden kucyk z aparatem... Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - No to mamy odpowiedź - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) - To co z tym zrobimy? Ja najchętniej poszedł do niego i domagał się odpowiedzi. Wolałbym byśmy to my ogłosili, a nie on. Pomijam fakt że kuce się we mnie w drodze tutaj wpatrywały jak w obrazek... co mi przeszkadza Edytowano Listopad 28, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Nie wiem... - powiedziała cicho, prawie szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - To może się przejdę do Capo spytać się o to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Dobrze, a ja... Zapytam o to Rarity - powiedziała i ruszyła ku drzwiom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Wychodzę i idę do Ghosta się spytać gdzie mieszka ten ciul na którego mówimy Capo. Kiedy będę przy domu Fluttershy i Ghosta, to elegancko pukam do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Otworzyła Fluttershy. - Umm... Dzień dobry... Coś się stało? - zapytała cicho i nieśmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Cześć Fluttershy, jest może Ghost? Mam do niego sprawę - spytałem się klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Umm... Poleciał do Claudsdayle... Do fabryki pogody... - powiedziała cichutko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Acha... bo szukam miejsca gdzie Capo się zatrzymał i myślałem że Ghost wie gdzie on teraz zamieszkuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Musiałbyś poczekać... Do wieczora... Wtedy Ghost wraca z pracy... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Dobrze... to w takim razie do widzenia - kurwa, musze czekać do wieczora na niego, a ten dupek Capo pewnie teraz pływa w hajsie. Może Twilight się czegoś dowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Zauważyłeś jednak znajomego pegaza rozganiającego chmury na niebie. Widać, że robił to pierwszy raz, gdyż, gdy inne pegazy już przegoniły z dziesięć chmur, on wciąż walczył z jedną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - EJ!! GHOST!! MAM PYTANIE, MOŻESZ NA CHWILKĘ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Ghost zleciał na dosłownie sekundkę i wrzasnął: - Sorry, ale teraz mam robotę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Tylko chwila, gdzie mieszka Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Chciał wynająć pokój u Rarity, lub kupić domek za Ponyville. Nie mam bladego pojęcia, gdzie on! - wrzasnął i znów zaczął bez efektu uderzać w chmurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts