KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Dobra, spoko. Powodzenia - powiedziałem i poszedłem najpierw do Rarity sprawdzić czy nie tam się zadekował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Nic na to nie wskazywało. Twi gadała spokojnie z Rarcią przy herbatce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Kurwa... może sprawdzę ten drugi trop który mi Ghost podsunął. Zapłaci mi za to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Bingo. Ghost leżał sobie na leżaku i rozkoszował się słoneczkiem. Obok niego stała mała, biała chatka ze słomianym dachem. W oknach stały kwiatki w doniczkach. W ogródku został wykopany mały basen o kształcie fasolki. To właśnie nad nim siedział jednorożec. Całą posiadłość ogradzał żółto-pomarańczowy płot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Walić prywatność, gdyż on mi ją odebrał. Staje mu tak by zagrodzić mu minę, jednocześnie pokazuje swoje nie zadowolenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Cześć - powiedział najzwyczajniej Capo, gdy stanąłeś przed nim. - Możesz zejść? Słońce mi zasłaniasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Czytałeś może dzisiaj gazetę? - spytałem się wciąż niezadowoloną miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Jasne. Ale zebieraj się, bo słońce zasłaniasz - powiedział i założył okulary przeciwsłoneczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Odsuwam się. - I ile na tym zarobiłeś, he? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Mówiłem ci na polanie, że tysiaka bym na tym zarobił, ale tym z redakcji tak się to spodobało, że dali dwa - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Facehoof. - A prywatność moja i Twilight? Pomyślałeś o tym jakie mogą być konsekwencje u nas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Capo zrobił minę i znowu ułożył się wygodnie na leżaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Odchodzę zły do domu mojego i Twilight. Zapłaci mi za to, oj zapłaci. Wiem że taki jest, ale to już kurwa przegięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 W drzwiach czekała Twilight. Wyglądała na zrozpaczoną. - Jest źle. Rarity widziała, jak Capo wysyła po paczce zdjęć do Canterlot, Manehatten, Los Pegasus i Cloudsdale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Pięknie... po prostu zajebiście. Chwile chcemy być sami, a tu w krzakach czai się Capo robiąc nam zdjęcia. Drań zarobił na nich dwa tysiące... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Dodaj jeszcze do tego sumy od redakcji innych miast - powiedziała i weszła do środka. Na stoliku w salonie stały już dwa kubki gorącej czekolady. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) Wchodzę i siadam przy swoim kubku gorącej czekolady. - To razem wyjdzie minimum 8000 bitów. Z tymi które tutaj dostał, to łącznie zarobił na nas minimum 10 000 - rzekłem załamany. Edytowano Listopad 28, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Otóż to... - powiedziała. I wyszło szydło z worka. Capo stał się bogaty od paru fotek z wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Nie mam pomysłu co w takiej sytuacji należy robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Ja też nie... - powiedziała Twi. Sytuacja była beznadziejna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Więc jesteśmy w bagnie... do jutra największe miasta się o nas dowiedzą, a do końca tygodnia pozostałe miasta w kraju. Nie ma innego wyjścia, to już za daleko się rozeszło. Trzeba się będzie przyzwyczaić - powiedziałem niechętnie opierając się o siedzenie. Kurwa, zajebiście... tylko tego rozgłosu nam brakowało. Jest szansa że restauracje dostanę TYLKO dlatego że jestem chłopakiem księżniczki i sprzedający będzie się bał kary jak odmówi. Westchnąłem ciężko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 Twi położyła się na plecach na pufie i wgapiła w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 ... Znaczy, była kiedyś taka sytuacja i z Milly udaliśmy zerwanie ale tutaj może nie wypalić. W tym świecie taktyka może pójść w inny lot zdarzeń i pogorszyć sytuacje. Teraz można już zapomnieć o prywatności. Nie zapomnę mu tego. Nie przebaczę mu, gdyż zniszczył moje życie prywatne. Więc ja... zniszczę jego. Uśmiecham się szatańsko, choć wiem że mam plan, będzie on wredny. - Mam plan. Ale jest 50% szans na powodzenie, i może być trochę wredny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Jaki? - zapytała Twilight, nie odrywając wzroku od sufitu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Trochę wredne bo wiem coś na temat Celesti i Capo. Przed wojną robili to, sam mi to mówił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts