Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - I co zrobisz? - zapytała, nie ruszając się z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Nie wiem. Początkowo chciałem tą informacje zanieść do prasy, ale jest jedno ale: Capo dostał by nauczkę, ale co z Celestią? Zaczną się pytania wobec niej i pozamiatane. Nie zrobiłbym jej tego. Poza tym można rozpuścić plotkę o Capo, ale będzie wymagać, albo poświęcenia, albo ostrego kłamstwa. Jednak obecność tutaj coś mi zniechęciła takie zagrywki, gdyż one działają w świecie ludzi, a tu pewnie nie przejdą. Nie wiem, na zemście najlepiej się zna Ghost, gdyż on rządził nimi w naszym oddziale... musiał bym się z nim skontaktować, ale trzeba było by poczekać do wieczora. Trzy wybory, trzy akcje, wybrać jeden z nich, lecz ja bardziej bym polecał ostatni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Jednak jeśli by się rozpuściło tą plotkę, uszkodziłaby też reputację Celestii - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Dlatego pierwsza opcja nie wypali. Pozostały stworzenie plotki na temat Capo, albo zasięgnięcie porady u fachowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - A jakie plotki byś o nim rozpuścił? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Zależy na jaką skale ma iść. Rozpuszczenie plotki polega na tym, by stworzyć fałszywą, acz przekonującą informacje na temat danej osoby. Na przykład, Ghost lubi ubierać sukienki, i zachowywać się jak dziewczyna w swoim domu. Nie każda plotka żyje długo, ale dają szansę na udany rewanż na osobie która wcześniej dała ci w kość. Jednak trzeba tego używać z umiarem, bo może wyjść to z pod kontroli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Powiedzmy, że mamy wymyślić coś, co odciągnie kucyki od nas. Co byś zaproponował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Tylko mam pytanie... Da się u was podrobić zdjęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Za pomocą magii, tak - powiedziała, siadając na pufie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Moglibyśmy "potwierdzić" że zdjęcia są fałszywe. Że zostały stworzone z pomocą magii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - W takim razie by wyszło, że Capo sfotografował jakąś inną parę, alicorna i jednorożca. Aż tak wielka magia na jedno zdjęcie, by zmienić razy i wygląd kucyków, doprowadza je do samozniszczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Jak sądzisz? Uda się taka zagrywka? - spytałem patrząc się na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Przed chwilą powiedziałam, że gdyby Capo próbował tak potężnej maggi, by zmienić rasę kucyka na zdjęciu, to by zdjęcie wybuchło - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Więc to się nie uda... chyba że... nie... bateria mogła nie wytrzymać tego czasu... poza tym nie mogę się już tym posługiwać. Ty masz może pomysł na plotkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Nie bardzo, nigdy nie myślałam o czymś takim. - ponownie położyła się na pufie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Więc pozostaje nam zasięgnąć u Ghosta radę..., no chyba że postaramy się przyzwyczaić do tego że wszyscy wiedzą o nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - W końcu i tak by się dowiedzieli - powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 (edytowany) - Poza tym zemsta była by nie odpowiednia. Mój świętej pamięci tata, mawiał "Nie zniżaj się do poziomu nieprzyjaciela. Walcz po swojemu, a osiągniesz cel", między innymi tak, osłabiliśmy potęgę USA w naszym świecie. Więc teraz definitywnie ustalmy, odpowiadamy Capo, czy przetrzymujemy? Polecam to drugie, gdyż jak mówiłaś, i tak by się o tym dowiedzieli, od przypadkowego przechodnia. To nie znaczy że mu wybaczę... więc? Edytowano Listopad 28, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Ja wybieram to drugie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Więc ustalone. Nie odpowiadamy. Żyjemy dalej. Mi to odpowiada, gdyż nie lubię się mścić - powiedziałem patrząc na nią z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Skoro ustalone, to co teraz robimy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Może... pójdziemy na spacer? Skoro i tak wszyscy o nas wiedzą, to nic nam się nie stanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - To prawda. Ale wiesz... Nie wszyscy czytają Ekspres Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 - Wiem... Wiec spacer nie zaszkodzi, niektórzy pogadają ale wiem że nie wszyscy wieżą gazecie... ze mną włącznie. To co? Idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 28, 2013 Autor Share Napisano Listopad 28, 2013 - Dobra... - powiedziała. Nagle rozległo się łomotanie w okno. Ktoś przykleił do niego gazetę ze zdjęciami.. - Żądam wyjaśnień! - wrzasnął jakiś ogier za oknem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts