KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Czyli norma - powiedziałem po czym poszedłem do Capo, kiedy będę koło niego to powiem - Siema, co słychać - powiedziałem po czym przywitam się z nim jak gangsterzy czyli uścisk dłoni i klatami się zderzamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Wiesz, że mi przerwaliście... Bardzo ważną czynność?! - wrzasnął, co przestraszyło kolejne kucyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Jakom toż czynność, waść mość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nieważne. To o co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie czytałeś listu? Tam były szczegóły co będziemy robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - To idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Tylko ide po C4, i możemy iść do lasu - powiedziałem po czym poszedłem do stodoły by wziąść sprzęt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Leżał tam, gdzie zostawiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 < Fajny avatar > Biore go i idę do drużyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 (thx) Capo wyglądał na naburmuszonego, a Ghost gwizdał sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Gotowe, możemy iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dobra - rzucił dowódca i ruszyliście w stronę lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Idę za nim. - Paul, coś my ci takiego przerwaliśmy że taki wkurwiony jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Żebyś wiedział, to byś mnie zabił. - uśmiechnął się szyderczo. (zgadnij ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Przystanąłem. - Zaliczyłeś kuca? - spytałem się z niedowierzaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Uśmiechnął się tylko jeszcze szerzej i przyspieszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Kogo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Pomyśl - powiedział, pokazując ci język Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Ta biała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Brawo, zgadłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Zrobiłem Facepalm, i znając ghosta, on też to zrobi. - Nie jesteśmy tu nawet tydzień... Nawet tydzień, a ty już... JUŻ!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Co do Ghosta nie miałeś racji, bo był za daleko i nie słyszał. - Czemu miałbym mieszkać w pałacu i nie skorzystać z okazji? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Bo... Bo... Kurwa, zapomniałem że na pół-godzinnym postoju w wiosce na północy Iraku, ty przeleciałeś wszystkie kobiety. Ale powiedz mi choć jedno, Ona tego chciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie uwierzysz, ale tak. Do tego swoim listem przerwałeś w połowie. - spojrzał na ciebie Spojrzeniem-które-mogłoby-zabijać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie musisz dziękować - powiedziałem z chytrym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts