KougatKnave3 Napisano Listopad 28, 2013 Share Napisano Listopad 28, 2013 Patrze się na to, po czym przechylam głowę. Pochodzę do drzwi i je otwieram by sprawdzić kto to jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 ...I wyszło, że to jakiś histeryzujący kucyk ziemski, który darł się na Twilight, że ją kochał i "jak mogłaś się zakochać w takim palancie?!" Zresztą nie jedyny. Przed biblioteką stała dosyć duża grupka ogierów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Jeśli weszli do środka to ich wypraszam i zamykam drzwi, a jak nie to tylko zamykam drzwi. - Wow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Twilight też wyglądała na skołowaną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Podchodzę do niej. - Spokojnie, pamiętaj że jestem tu - powiedziałem po czym przytuliłem ją by się uspokoiła. Nazwali mnie palantem... mają racje... jestem palantem KTÓRY BYŁ W EKIPIE KTÓRA URATOWAŁA ICH DUPY OD REŻIMU KURWA PODMIEŃCÓW! Ale jestem spokojny... cała nienawiść jest teraz skierowana na Capo... Edytowano Listopad 29, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Twi również cię przytuliła. Na zewnątrz słychać było wściekły tłum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - Pytanko... interesowali się tobą przed tym jak zostałaś księżniczką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 - Nic o tym nie słyszałam. Po zostaniu nią, też nie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - No to, albo skryci miłośnicy, albo pokochali cię bo dowiedzieli się że masz chłopaka, czyli zazdrość. Tu nie wiem jak jest, ale u Ludzi, jest że jak ktoś ma coś czego my nie mamy to rozpoczyna się zazdrość o tą rzecz lub osobę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Wciąż rozlegały się krzyki na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Puszczam ją z objęć. - Cza im coś powiedzieć, by się uspokoili - powiedziałem zastanawiając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 - Nie wiem, co by ich uspokoiło - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) - Może im damy uprzejmie do zrozumienia że to ty wybierasz z kim chcesz chodzić... Edytowano Listopad 29, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 - Raczej nie sądzę, by to był dobry pomysł - powiedziała. Po chwili jedno z mniejszych okienek zostało rozbite i wsunęło się przez nie zielone kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - Chyba masz racje - powiedziałem patrząc się na to. - Oni kompletnie oszaleli. Gdzie straż miejska? Odstraszył bym ich bronią, ale raczej to będzie marny pomysł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 - Pewnie tak... Raczej by znowu zaczęli wygadywać bzdury o tobie - powiedziała. - Hej, hej, rozejść się, tu nie ma nic do oglądania! Mam zadzwonić po strażników? Nie? To spadać stąd! - krzyczał znajomy głos pegaza na zewnątrz. Wreszcie tłum sobie poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - Jak widać ktoś nam pomógł - powiedziałem po czym podszedłem pod drzwi i je otwieram... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 ...Po czym zauważasz stojącego na chmurze burzowej Ghosta. Chmurka była nisko nad ziemią, więc miała łatwe pole do porażenia kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - Dzięki ci stary, dosłownie spadasz mi z nieba - powiedziałem do niego z uśmiechem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 - Co tu takie tłumy? - zapytał pegaz, zlatując na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - Jak było słychać, niektórym nie spodobała się informacja o tym że jestem z Twilight. Capo sprzedał zdjęcia z mojej wczorajszej randki z Twilight, a resztę już znasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 - No to nieźle... Jak zamierzasz się wydostać z tego bajora? Wiesz, ja nie mogę tu siedzieć dzień i noc i odganiać natrętów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - Przed pojawieniem się tłumu ustaliliśmy że pogodzimy się z tym, i tak by się o tym dowiedzieli. Ale teraz? Cholera, sam nie wiem co zrobić. Poza tym wiesz ile Capo zarobił na tej informacji? Ponad 10 000 bitów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 - Słyszałem. Podobno ustanowił rekord w jakiejś książce, która jest tutejszym odpowiednikiem Księgi Guinessa. Zostało tam napisane, że jest kucykiem, który zarobił najwięcej pieniędzy w ciągu jednego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 - Nieźle mnie i Twilight wykorzystał. Nawet tam poszedłem, to wiesz, a on się z uśmiechem przyznał. Gdy się spytałem, że to może mieć ogromny wpływ na mój związek to odpowiedział tak jak by to go nie obchodziło... jak by był niezadowolony z tego że jestem z Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts