Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 - Prawdę mówiąc, to nigdy bym się tego po nim nie spodziewał - powiedział Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 - Ja też... ale jednak to zrobił. Tym posunięciem zniszczył moje zaufanie - odpowiedziałem wkurzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Ghost pokiwał głową i znów wleciał na chmurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Wchodzę do środka. - Ghost pomógł nam z tym wściekłym tłumem, ale mam przeczucie że oni nie odpuszczą - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 - Pewnie masz rację - powiedziała z lekkim smutkiem i przytulią cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Odwzajemniam, trzeba coś wymyślić żeby ten tłum uspokoić, tylko jak? Trzeba trochę wysilić w myśleniu. Porozmawiać, raczej nie. Głównie dlatego że mnie zabiją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Wściekły tłum raczej nie będzie u ciebie przez 24/7, ale z pewnością wróci. Twi puściła cię i poszła do czytelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Zazdrość, bardzo potężna broń. Nie raz popycha narody do wojny i innych zbrodni. Po pewnym czasie się uspokoią, ale do tego czasu będzie gorąco... cholera czemu się mnie uczepili? Czemu nazwali mnie palantem? Co ja im takiego zrobiłem? Chyba to że ich kurwa uratowałem od okupacji podmieńców. Kurwa, niewdzięcznicy jedni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Cisza. Nie otrzymałeś odpowiedzi na nurtujące cię pytania. Jedynymi dźwiękami było chrapanie Spike'a i przewracanie kartek w czytelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Idę sprawdzić swój sprzęt, jak pamiętam, miałem tam wyłączony telefon z ładowarką, ale nie wiem czy podczas wojny nikt mi go przypadkiem nie podpierdolił. Nie zdziwiłbym się. Poza tym ładowarka na nic mi by się nie zdała, głównie dla tego że nie ma tu gniazdek, ale sprawdzić nie zaszkodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Zgadłeś. Ktoś ci go po prostu ukradł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Kurwa mać... szkoda, chciałem se posłuchać muzyki, dla odprężenia. No nic, i tak by długo nie popracował. Sprawdzam która godzina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Godzina 16. Tzw czwarta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 No cóż, trzeba znaleźć jakieś zajęcie do 20... może jakaś książka sensacyjna... może się znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Zauważyłeś na półce jaskraworóżowy napis "Zaklęcia dla początkujących". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Biorę tą książkę i zaczynam ją studiować... przyda mi się, spadła mi z nieba ta książka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Było tam to, o czym mówiła Twilight. Trzeba zbierać energię, a wtedy każde zaklęcie może wyjść, z mniejszym lub większym powodzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Próbuje, szkole się i inne dzięki wiedzy z tej książki... nie chce teraz przeszkadzać Twilight. Robię to do 20.00 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Coś czułeś, że pobiłeś swój rekord. Do dwudziestej byłeś zmordowany, ale nauczyłeś się zaklęcia ogłuszającego i tarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 (edytowany) No cóż... czas na kolacje... tarcza i ogłuszanie mi się przydadzą jak tamte ogiery będą chcieli mnie zaatakować... dzięki wielkie Capo. Idę do kuchni by sprawdzić co w lodówce. Edytowano Listopad 30, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 W lodówce były ogórki, sałata, ser, mleko, trawa, mlecze, żonkile, stokrotki... Do wybory, do koloru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Nie mam sił na popisanie się... jestem zmordowany jak po dziesięciogodzinnej batalii z Amerykanami w przesmyku Jalak nieopodal Teheranu. No cóż, kanapki z żonkilami powinny na dziś wystarczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 I po pięciu minutach owe kanapeczki były gotowe. Dzięki książce podszkoliłeś również lewitację, więc łatwiej ci było manewrować przedmiotami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Kładę tacę na stole i idę do twilight, pukając do drzwi i mówiąc. - Kochanie, kolacja gotowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 - Już idę - zawołała z czytelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts