KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Idę do kuchni i siadam przy stole oczekując aż przyjdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Po chwili wróciła Twilight. Była wciąż spięta po "wizycie" zazdrośników, ale znacznie mniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 - Dzisiaj postanowiłem zrobić coś prostego dla odmiany. Zrobiłem kanapki z żonkilami... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 - Dziękuję - powiedziała i usiadła, dając ci całusa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 - Nie ma za co... znalazłem książkę z której się uczę i nauczyłem się zaklęcia ogłuszającego i tarczy... podszkoliłem też telekinezę. Chyba więc dobrze mi idzie - powiedziałem po czym wziąłem kanapkę i zacząłem ją jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 - Doskonale - powiedziała i zaczęła jeść. Kolacja skończyła się równo o 20.15. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Wziąłem talerz i zaniosłem do zlewu by go umyć. Następnie odkładam na miejsce... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Listopad 30, 2013 Autor Share Napisano Listopad 30, 2013 Twi zrobiła to samo. Następnie ruszyła do sypialni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Robię to samo, padnięty jestem jak nigdy... po wejściu do środka kładę się do łóżka, i zasypiam niemal od razu... Jutro powinien być odezw w sprawie tego lokalu. Będę musiał później znaleźć też dostawce produktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Rano nic was nie obudziło. Sam się obudziłeś, gdy się wyspałeś. Godzina: 7 rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 No cóż, wstaję delikatnie by nie obudzić Twilight i idę się odświeżyć w toalecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Po kilku minutach czysty i pachnący wkroczyłeś do salonu. Wszędzie cisza i spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Czas zrobić śniadanie dla mnie, Twilight i Spika... klejnoty i sałatka warzywna powinna wystarczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Po kilku minutach miałeś już przed sobą pyszną sałatkę warzywną. Idealnie w czasie - Twilight na górze wstała z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Kurna... myślałem że do łóżka jej zaniosę. No cóż, może jutro mi się uda. Rozstawiam talerze i sztućce i upewniam czy miska z sałatką dla nas i miska z klejnotami jest na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Niestety, nigdzie nie mogłeś znaleźć chociaż jednego szafira. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Szkurwa... skończyły się... no cóż, będzie mi to musiał wybaczyć, po śniadaniu z tego co mi zostało, to skocze gdzieś kupić owe błyskotki, gdyż se niedawno przypomniałem że mi zostało sporo z tamtej zapłaty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Po kilku minutach w drzwiach stanęła Twilght, również po prysznicu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 - Cześć kochanie... śniadanko gotowe... - powiedziałem z uśmiechem. Dzisiaj wyczekuje odezwu w sprawie lokalu, też zaczynam sądzić że mi się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 - A dzisiaj nie była moja kolej na śniadanie? - zapytała, całując cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 - Wcześnie coś ostatnio wstaje, więc pomyślałem że dziś ja zrobię śniadanie - odparłem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Twi uśmiechnęła się do ciebie i usiadła na swoim miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Siadam na swoim miejscu i jem swoją porcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 Jak zawsze wszystko zostało zjedzone w kilka minut. Jednak na zewnątrz odezwał się wściekły tłum, wrzeszcząc na całe miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Spokojny wyraz twarzy... serio oni chyba się naprawdę nudzą skoro przyszli tu teraz. A pracować kto będzie? Kurwa nawet poczty zabrać nie zdążyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts