KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 - ... i właśnie dostałem potwierdzenie zakupu lokalu - pokazałem mu świstek. - Teraz tylko kogoś do dostaw, jakoś ogarnąć i można otwierać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 - No i umeblować. Wiesz, kupić stoliki, kuchenki i tak dalej - podsunął, czytając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 - Oj czeka mnie sporo dorabiania na boku... Jak co mam jeszcze robotę u AJ - odpowiedziałem. Zachowam Kilkanaście wypłat i będę mógł otworzyć już restauracje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 - I jeszcze jedna sprawa. Skąd chcesz brać żywność? Z Equestrii, czy gdzieś dalej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 - Co będę podawał? Dania ludzi... - uśmiechnąłem się. Takie dania mi najlepiej wychodzą. - Dostawy to może uda mi się wynegocjować u AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 2, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2013 - Tylko wiesz,że ona ma tylko jabłka? Nawet mąki nie da, żebyś zrobił szarlotkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 - Spokojnie... mam czas. Zanim uzbieram na meble, może mi się uda znaleźć dostawce. Tyle jeszcze do zorganizowania, meble, dostawa, i pracownicy. Wszystko małymi kroczkami. Uzbieram na meble, jak będą meble i dostawca, to otwieram. Jak uznam że nie dam rady, zacznę szukać kelnera albo kelnerkę... ktokolwiek się zgłosi. Kurwa sporo jeszcze przedemną. No nie będę cię już zatrzymywał. Nara - powiedziałem i pomachałem na do widzenia, wracam do domu i idę do Twilight by pokazać że mam już lokal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 Ghost odleciał w stronę miasta w chmurach. Twi aktualnie naprawiała magią szyby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Załatwione... adoratorzy nie będą się już dobijać. Dostałem też potwierdzenie zakupu - odpowiedziałem z uśmiechem. Ciekawe co z rodzicami i jej bratem... ciekawi mnie reakcja jak zobaczyli że ich córka ma chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - To świetnie. Teraz tylko ogarnąć dostawców oraz wyposażenie i możesz otwierać - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Zatrudnię się u Applejack i powinienem wszystko ładnie uzbierać. Po południu przejdę do niej i spytam się czy jest jeszcze wolny wakat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Dobry pomysł. Skoro chcesz do niej iść po południu, to powinieneś już ruszyć - powiedziała, spoglądając na zegar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Ok, to wrócę niebawem. Jeśli nie przyjdę za kilkanaście minut, to pewnie będę pracował w sadzie. Cześć - powiedziałem i wychodzę całując na do widzenia i idę prosto na farmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 Twi wróciła do domu. a farmie AJ właśnie podlewała jabłonki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Cześć Applejack. Mam pytanie, czy moja stara posada jest jeszcze wolna? - spytałem się klaczy. Mam nadzieje że tak, nie mam ochoty zapierdalać do ratusza i czekać w poczekalni 4 godzin, by wejść do recepcji by potem poczekać drugie tyle na wejście do biura pracy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Oczywiście, że tak, ale nie ma tu za dużo do roboty - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Aha... nie szkodzi. Mogę zacząć od jutra, czy od zaraz mam pracować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Raczej od jutra, dziś już wszystko jest ogarnięte - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Dobrze, dziękuje ci bardzo. To do jutra - powiedziałem i ruszyłem w stronę biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Pa! - rzuciła i ruszyła do stodoły. Po chwili byłeś już przed drzewem-biblioteką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Wchodzę do środka. - Wróciłem! - krzyknąłem na wypadek gdyby Twi nie było w holu, a jeśli będzie to mówię normalnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - I jak? - zapytała Twi, wychodząc z czytelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Jutro zaczynam pracę na akrach... więc mam robotę - odparłem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - To dobrze - powiedziała i cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Odwzajemniam. Po chwili odrywam usta. Teraz zacznie się podróż z górki. - Pytanie. Twoi rodzice i brat też pewnie wiedzą o tym że jesteśmy razem. Jak myślisz, jak na to zareagują? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts