Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Nie wiem. Jednak ni mogą mi zabronić miłości - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Wiem, też tak sądzę. Nie wiem co będzie jak dowiedzą się że byłem człowiekiem - powiedziałem jej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Pewnie się wkurzą, ale prawdę mówiąc, są bezsilni wobec tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Tak myślałem... Chciałbym by mnie polubili za to kim jestem a nie kim byłem. Może z biegiem czasu mnie polubią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 - Na pewno - powiedziała i ruszyła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Idę za nią by ewentualnie pomóc przy robieniu obiadu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 ...Za co Twi wygoniła cię z kuchni, twierdząc, że skoro ty zrobiłeś śniadanie, to ona obiad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 ... okej, nie sprzeciwie jej się. idę poczytać książkę o zaklęciach na moim poziomie w trakcie robienia obiadu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 Jednak głowa odmówiła ci posłuszeństwa. Ledwie przeczytałeś tytuł, zaczęła cię boleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Serio mózgu? Tytuł i już głowa boli? Zawiodłem się... może jakaś ciekawa książka historyczna o Equestri do poczytania się znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 3, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2013 Nic. Najwyraźniej przepracowałeś się ostatnio w zaklęciach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 3, 2013 Share Napisano Grudzień 3, 2013 Więc odkładam książki na miejsce i czekam na obiad... nudząc się, będę musiał znaleźć jakąś ciekawą lekturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Każda próba czytania wzmacniała ból głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 No cóż... czekam na obiad siedząc bezczynnie jak ten wół z przysłowia. Ciekawe co Twi upichci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Po kilku minutach Twi zawołała cię na obiad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Wchodzę do kuchni i sprawdzam co upichciła, oby nie szpinak, uczulony na niego jestem. Ja Ghost i Capo mówimy na to Szpinak Prościuto. Bo po zjedzeniu Prościuto do kibla lecę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Nie, nie szpinak. Zapiekanka z ryżem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Czyli ocalony. - Wygląda przepysznie... i tak pachnie - powiedziałem podchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Twilight uśmiechnęła się i nałożyła wam po porcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 Czekam aż skończy nakładać porcie i biorę się za jedzenie. Muszę przyznać, fanów ma tłumy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Po chwili siedziałeś przy stole z parującym talerzem zapiekanki przed sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 - Smacznego - powiedziałem do pozostałych i zaczynam jeść zapiekanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 I po kilku minutach skończyliście jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 4, 2013 Share Napisano Grudzień 4, 2013 < to co napisałem, naprawdę się stało, tylko roku nie pamiętam. Nie napisałem tutaj że lubili strzelać po nocach > - Pyszny posiłek, kochanie. Lepszych zapiekanek nie jadłem nigdy - powiedziałem. Raz jadłem... kiedy byliśmy wraz z resztą oddziału USA w Polsce 2005 roku, podczas podróży do oświęcimia. Założyliśmy wtedy bazę wypadową w mieście Libiąż, na wzniesieniu które mieszkańcy nazywali "Grodzisko" Fajnie tam było. Miejscowi nas wtedy poczęstowali zapiekankami, i normalnie połowa obozu opuściła wtedy koszary. Bar "Żaczek" Nieźle się wtedy obłowił, nie ma co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Twi po zjedzeniu umyła talerz, dała ci buziaka i poszła do czytelni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts