KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Co by tu porobić. Mam pomysł. Skoro chce otworzyć jadłodajnie to może dam też coś do ozdoby? A jedynie co ludzkie mam to wyposażenie wojskowe. Może jeśli przerobie karabin tak by nie mógł strzelać, będę go mógł dać na pokaz do jadłodajni i z opisem, tak jak resztę mojego ekwipunku, prócz pistoletu oczywiście. Przez me zboczenie niekiedy nawet z nim śpię. Więc, idę do piwnicy i przerabiam karabin na niestrzelający, a części za to odpowiedzialne które wyjąłem, to chowam do schowka na czarną godzinę... atak wroga oczywiście, albo jak ktoś zrobi coś mej Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Ledwo skończyłeś przerabiać broń, na zewnątrz usłyszałeś krzyki. Już nie oburzonych ogierów, a przerażonych kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Biorę pistolet, i wybiegam na górę szukając Twilight i przy okazji sprawdzając co się dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Twilight wypadła z czytelni i spojrzała na ciebie. - Co się dzieje?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Nie mam pojęcia - powiedziałem i wyjrzałem przez okno by zobaczyć co się tam do diaska dzieje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Na ulicy widać było kilka zakrwawionych kuczych ciał i kilku rannych próbujących doczołgać się do najbliższych budynków. Rozległ się kolejny strzał i z nieba spadł jakiś pegaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Ktoś nas atakuje - powiedziałem po czym wyszedłem na zewnątrz by sprawdzić kto jest odpowiedzialny za to bestialstwo... jak zobaczę winowajce to staram się go postrzelić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Zza rogu wyszło kilku ludzi, celując z karabinów we wszystkie strony. Raczej nie wyglądali na pokojowo nastawionych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) Przyglądam się w nich uważnie sprawdzając jakie mają uzbrojenie i wyposażenie. Edytowano Grudzień 7, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Każdy trzymał jeden z lepszych karabinów (nie znam się na nazwach, ale dam obrazek w spoilerze), a do tego po kilku granatach wybuchowych wystających z toreb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 < jakoś jej nie rozpoznaje... > Rozpoczynam do nich ostrzał z pistoletu, jednocześnie gdzieś się chowając. Nawet tydzień nie minął a oni już atakują? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 (z gry Fear 3) Poczułeś ostry ból w przednim prawym kopycie już po pierwszym strzale. Po chwili z bólu wypuściłeś pistolet. Żaden nie został trafiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Kurwa... - powiedziałem chowając się za osłoną i tam leżąc. Staram się wsiąść pistolet i strzelać do nich, gdyż tak łatwo się nie oddam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Udało ci się postrzelić jednego, zanim ból ponownie wyrwał ci broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Mimo wiem iż znów łeb będzie mnie nakurwiać, staram się znaleźć coś co pomoże mi zatamować krwawienie, jeśli nie ma to staram się znaleźć jakąś pomoc, chowając swój pistolet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Po chwili w magicznym błysku pojawiłeś się w domu Twilight, a ona sama zaryglowała drzwi. Po chwili podała ci jakąś chustkę i zaczęła nakładać zaklęcia na dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Zaczynam owijać miejsce rany by zatamować krwawienie i patrze się na to wszystko. Nie mam pojęcia kim są, ale trzeba ich pokonać. Staram się wstać, choć i tak wiem że chuj z tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Jakimś cudem wstałeś, ale po chwili ponownie leżałeś na podłodze. Twi przyłożyła róg do twojej rany i ból powoli zaczął łagodnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 - Dzięki kochanie. Skąd się oni tu wzięli? Myślałem że Chrysalis wywaliła stąd ludzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 - Pewnie się zbuntowali - powiedziała. Nagle drzwi się zatrzęsły, a na zewnątrz rozległ się odgłos wybuchającego granatu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 - A inni? Nie możemy tak siedzieć kiedy oni mordują kuce - powiedziałem patrząc na nią. Jakim cudem uciekli od Chrys... w sumie, ja się chowałem przed nią przez całą wojnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 - Na razie mamy własne problemy! - przekrzyczała kolejny wybuch. Drzwi już nie wyglądały na takie solidne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 - Cholera... - powiedziałem po czym dobyłem pistoletu i wymierzyłem w drzwi. Musiałem rozbroić ten karabin, kurwa musiałem... durny ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 Kolejny wybuch wstrząsnął drzwiami. Twi dołożyła też swoją magię, aby wzmocnić drewnianą tarczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Kiedy wejdą strzele w pierwszego nieprzyjaciela który tu wbiegnie, ewentualnie szykuje się na granat błyskowy, który tak daje po oczach że ja pierdole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts