Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Zamknij japę, bo ci załatwię powrót na Ziemię. Konkretniej: pod ziemie. Jeszcze konkretniej: do grobu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - EJ GHOST, CAPO TROSZKĘ SIĘ WKURZYŁ ŻE MU PRZERWAŁEM W POŁOWIE JEGO CODZIENNYCH ZAJĘĆ! - krzyknąłem do Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Fajnie! Może byś mu zdradził cel 'spacerku'? - odkrzyknał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - NIECH SIĘ SAM DOWIE - Odkrzyknąłem. - Wiem że tego pożałuje, ale powiedz mi jak było, i jak ci się ją kurwa udało przekonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Sam się przekonaj - rzucił. Ghost zerwał jakąś roślinę i dał przechodzącej niedaleko Fluttershy. Ta obejrzała ją i dała mu sporych rozmiarów rubin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dobre wychowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Popatrzyłem się na niego. - Zaś mi nie mów że ona proponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nie, tego nie powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - To już nic nie pytam. Jak tam u Luni? Przeszedł jej okres? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Starałem się nie wchodzić jej w drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Słusznie, nie wkurzaj jej, a MOŻE cię nie rozpaćka o najbliższą ścianę jak się dowie że przeleciałeś jej siostrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Podobno wyjechała gdzieś, więc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - "Wykorzystałeś" sytuacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - W dziesiątkę - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - GHOST CO TAK WOLNO? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Spoko, już prawie jesteśmy! - krzyknął Ghost, pokazując las przed wami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dobra, za chwile zaczniemy bombową zabawę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nareszcie. I nie myśl, że nie będę kontynuował, co mi przerwałeś - powiedział, wciąż się uśmiechając. Las pomimo dnia wyglądał upiornie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Sprawdzam czy mam broń, jak mam to ją odbezpieczam. - Wchodzimy - powiedziałem po czym wszedłem do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Weszliście do dziwnego lasu. Nie był podobny do żadnych, które znaliście. Ghost stanął w plamie światła i wyjął rubin. Blask słońca odbił się od klejnotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - To gdzie robimy imprezkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Może... W głębi lasu? - Ghost puścił ci oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dobry pomysł - powiedziałem, po czym ruszyłem w głąb lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Po kilku minutach znaleźliście się przed ogromną pieczarą. Ghost puścił ci oko i rzucił rubin do środka. Deszedł was dźwię, jakby kamień uderzył o metal, a następnie głośny ryk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts