KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Ghost. Co tam jest? - powiedziałem, po czym podniosłem Karabin w stronę wejścia do pieczary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Nasza 'niespodzianka' dla Capo - szepnął, a z pieczary wyłonił się wielki łeb smoka o czerwonej łusce. Gad zaryczał. Mógłby na jedno kłapnięcie zmiażdżyć waszą trójkę. Capo... najpierw spojrzał na smoka, a następnie zwyczajnie zemdlał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Przybliżyłem się do Ghosta. - Bierz Capo i spieprzaj stąd, ja się smokiem zajmę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Eee... Dobra? - spojrzał na gada, wziął nieprzytomnego dowódcę i pobiegł najszybciej jak mógł w stronę, z której przyszliście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Biorę karabin i otwieram do niego ogień do smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Pociski odbiły się od twardych, lśniących łusek. Smok otworzył paszczę, aby zionąć ogniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Biore nogi zapas, jak najdalej od miasteczka i smoka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Stwór zionął jeszcze za tobą i wszedł z powrotem do pieczary. Kiedy stanąłeś na skraju lasu, poczułeś zapach palonych spodni. Obok stał Ghost, a Capo siedział oparty o drzewo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - To była goronca akcja - powiedziałem ignorując ogień na spodniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 (gorąca się pisze) - PO JAKIEGO MY TAM LEŹLIŚMY?! - wrzasnął Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - No na impreze? TO BYŁ POMYSŁ GHOSTA - krzyknąłem po czym wskazałem na Alexa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Co na mnie?! - wrzasnął Ghost. - Ty chciałeś zrobić mu kawał! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Tylko mówiłem, ale nie chciałem iść do lasu. Ważne że nikomu się nic nie stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Tyłek ci się fajczy, idioto! - wrzasnął Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Wiem - powiedziałem po czym poszedłem szukać najbliższego jeziorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Poczułeś nieprzyjemne ciepło z tyłu. Jedyną woda w pobliżu była kałuża. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Wsadzam tyłek do kałuży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Wygladało to dosyć głupio, ale grunt, że ogień zgasł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Wstaje i sprawdzam stan moich spodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 Z tyłu były lekko zwęglone, ale poza tym było ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Postanawiam dołączyć do reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Capo szczerzył się szyderczo. - I kto tu oberwał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Paliłem się ze wstydu wiesz? Ja nie przeleciałem księżniczki, bo wciąż jestem wierny żonie, poza tym mam dość całego życia. Spróbuj żyć z brakiem osoby z którą spędzisz reszte życia, spróbuj żyć z tym że to ja jestem odpowiedzialny za jej śmierć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Dobra, stary, wyluzuj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Uspokajam się, biorę wdech i wydech i jeszcze parę razy tą samą czynność. - Dobra, Capo. Co teraz robimy? Ty dowodzisz więc wybieraj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts