Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Ja to bym chętniej dokończył, co zacząłem. Poza tym, ja tu nie byłem, więc nie znam terenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Może pójdziemy wziąść troche cydru? Rzekomo jakieś święto, więc wypadało by to oblać, nie? - spytałem się. To jedna z niewielu rzeczy która jest przez nas tak ubustwiana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - To ja rozumiem! Prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - To koło farmy, idziemy - powiedziałem, po czym ruszyłem w kierunku farmy. Mam nadzieje że zostało troche cydru u nich i że nie będą czepiać spalonych spodni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 Po chwili zobaczyliście AJ i resztę wyrabiającą kolejne beczki cydru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 - Dobry AJ. Można troszke cydru? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Jasne! - rzuciła i podała wam po kuflu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 30, 2013 Share Napisano Marzec 30, 2013 Biore kufel. - Dobra chłopaki. Za co pijemy? - spytałem się drużynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 30, 2013 Autor Share Napisano Marzec 30, 2013 - Za urlop? - Ghost uniósł kufel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Może być - powiedziałem, po czym podniosłem kufel. - Wypijmy za urlop od bliskiego wschodu i wolnego od Ludzi którzy spamują słowem "Allah Akbar". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Za urlop! - krzyknęła twoja drużyna i przybiliście kufle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Wypijam całą zawartość nie odrywając warg od kufla. Po skończeniu mówię do drużyny. - Jeszcze do szczęścia brakuje alkoholu i porządnej muzy Rockowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Szkoda, że sobie nie posłuchamy - rzucił Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Szkoda, że nie mam gitary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Fakt, ale dzięki temu mamy całe uszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Spojrzałem na niego miną "Are you fucking kidding me?", pokazałem znak że za chwilkę wrócę, po czym podszedłem do AJ. - Macie może gitarę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Takiej dla was, to raczej nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - A mogę ją zobaczyć? - spytałem się. Zrobię wszystko by po wkurzać Capo, nawet spale sobie spodnie na popiuł... zaraz zaraz, już mam spalone. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 AJ poszła do stodoły i przyniosła malutką gitarę o dziwnym kształcie. Zdecydowanie nie była stworzona dla ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Mogę spróbować.? - spytałem się, może jednak spróbuje zagrać na gitarze. Warto spróbować zagrać, bo pięć lat nauki nie pójdzie na marne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Gitara była zdecydowanie za mała, więc nie miałeś szans zagrać choćby najprostszej melodii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Może mi się uda zrobić własną. - Gdzie tu można zdobyć troche drewna i struny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Struny to w sklepie Lyry, a drewno to w lesie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Spoko, tylko kasy nie mam. Jak mogę zarobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Możesz znaleźć pracę w mieście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts