KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dzięki, a wiadomo ile stoją Ślubne? I do ilu trzeba czekać... - spytałem się biorąc pierścionek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Na ślubne trzeba czekać z tydzień - powiedziała Rarcia. - Są w cenach podobnych do pierścionków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - To chciałbym zamówić... Ślub za półtora miesiąca - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Szybko dosyć - zauważyła Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Wiem, z powodu ciąży. I tak mam u jej rodziców nie najlepszą opinie, więc nie chce pogarszać sprawy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dobrze. Tylko opisz wzór, jaki ma być na obrączkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Szczegółowo opisuje jej wygląd obrączek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dobrze. Będą chyba za tydzień - powiedziała, zapisując opis na kartce i wkładając ją do biurka. Następnie podała ci pierścionek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Biorę go i mówie. - Dobrze... ile będzie razem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Bierz i nie gadaj. Pewnie za tydzień będzie ktoś inny pracował, więc wtedy odbierzesz obrączki i za nie zapłacisz. Teraz zmykaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dzięki Rarity... do zobaczenia - powiedziałem i idę prosto do domu... jutro się oświadczę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Rarcia pomachała ci na pożegnanie. Może i znałeś Twilight już dosyć dobrze, to i tak się denerwowałeś. Drzwi otworzył Spike, już na przytomnie. Jadnak, gdy tylko zobaczył pudełko, zemdlał. I dotarło do ciebie pytanie: Gdzie kucyki noszą obrączki ślubne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Dobre kurwa pytanie. Biorę Smoka spowrotem do kojca i idę szukać książki która mi to kurwa wyjaśni kurwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 I się dowiedziałeś. Jednorożce na rogu, pegazy mają rozpinane i zakładają na podstawy skrzydeł, a ziemskie wplątują w grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 To nieźle... sprawdzam która godzina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Dwudziesta za dziesięć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 No to się kładę spać... Jutro wielki dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Gdy spałeś znowu miałeś koszmar z rodzicami Twi. Nie masz szczęścia do snów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Zdążyłem już zauważyć... to nie pomaga w dobrym myśleniu że mnie polubią. No cóż wstaję, i idę się odświeżyć i uczesać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 I tak po półgodzinie byłeś już odświeżony i uczesany. I nawet ładnie wyglądałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Idę zrobić sobie i Spikowi jakieś śniadanie, no chyba że mnie uprzedził... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Nie uprzedził. Przez te ostatnie wiadomości nie zrobił. Po kilku minutach miałeś przed sobą sałatkę i miskę klejnotów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Kładę na stolę i idę po Spika przekazać mu że śniadanie jest gotowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Smoczek pochłonął klejnoty i poszedł znowu spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Jem swoje śniadanie i idę po pierścionek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts