KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Też mi się to podoba... nawet wiem gdzie można było by urządzić ślub. Pamiętasz tą polankę gdzie urządziłem nam pierwszą randkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Oczywiście, że tak - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - To pomyślałem że tam urządzę nam ślub. Dobre miejsce i sporo przestrzeni, więc i goście się pomieszczą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dobry pomysł - powiedziała. Do tego kolejny całus. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Miejsce mamy, tylko trzeba będzie jeszcze miejsce na wesele czyli imprezie po ślubie, bo chyba też to macie, wraz z daniem i innymi... jak mówiłem, półtora miesiąca jest jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Tak, mamy. Jednak to już jest mniej ważne. Najważniejsza jest główna ceremonia - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Która już jest niemal zaplanowana. Miejsce jest, tylko miejsca siedzące, drużbę musisz znaleźć, bo ja już wczoraj znalazłem. I kto nam jeszcze udzieli ślubu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - To jest w zasadzie największy problem. Celestia przecież nie opuści wszystkich swoich obowiązków tylko po to, by udzielić nam ślubu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Pożałuje tego... wiem... chodzi mi o tą przed którą kiedyś myślałem że skończę jako tapeta... - Może... Luna? Jeśli ma czas oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dobry pomysł. Luna nie ma tylu obowiązków, co Celestia, więc raczej powinna mieć czas - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Więc sprawę udzielającej ślub, mamy załatwioną. Trzeba ją poinformować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Możemy potem do niej napisać i wysłać przez Spike'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Dobrze... - powiedziałem uśmiechając się do niej. Więc wszystko ustalone, Spike znając życie będzie nosił obrączki więc szafa gra... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Dopiero teraz zauważyłeś, że na zegarze jest już osiemnasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - No... będę się powoli zbierał - powiedziałem wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 - To do jutra - powiedziała, dała ci całusa i wsunęła się pod kołdrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 - Do jutra, Kochanie - powiedziałem, następnie wracam do domu by zacząć się przygotowywać do snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Dopiero teraz zauważyłeś, że jesteś strasznie głodny po tym całym planowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Robię sobie i Spikowi (nie jeśli zjadł) kolacje i zaczynam jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Oczywiście Spike już zjadł swoją kolację. Ty również wciągnąłeś ją w parę smacznych sekund. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Idę spać, nie myśląc za wiele bo mi się to oberwie w nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 W nocy miałeś chyba pierwszy raz ładny sen. Leżałeś z Twi na leżakach na plaży. Niedaleko bawił się jakiś rozmazany kształt, nieokreślonego rozmiaru i koloru. Ale nierozmazane było wiaderko z wodą, które trzymał. I po chwili jego zawartość wylądowała na Tobie. Twi zachichotała, ty się roześmiałeś, wstałeś i oblałeś Twilight. Klacz wstała i magią skierowała na ciebie falę. Po chwili już leżałeś twarzą do piasku. Jednak niedużo zajęło ci wstanie i oblanie Twi. Po chwili znowu nadbiegł ten mały kształt i ponownie chlusnął wodą, tym razem na was oboje. Roześmieliście się i zaczęliście ganiać się nawzajem po plaży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Patrze na ten piękny sen... jest tego więcej... oj chciałbym mieć takie sny więcej razy... jak mówiłem... jest tego więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 Gdzieś w oddali dostrzegłeś jakby Lunę, która do ciebie mruga. Wtedy sen się skończył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 19, 2013 Share Napisano Grudzień 19, 2013 Budzę się i zaczynam dziękować jej za ten miły sen... dzięki ci Luno za to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts